Vanatoarea de fotografii 7
Vanatoarea de fotografii 7

Banda Foto pregateste o noua Vanatoarea de Fotografii, o aventura in obtinerea celor mai creative si simpatice imagini.

La cea de-a 7-a editie a Vanatorii de Fotografii, vom provoca fotografii participanti sa surprinda locurile si elementele simbol din cea mai veche gradina publica din Bucuresti, ce a fost inaugurata in anul 1854. Cismigiul a devenit de-a lungul timpului locul de plimbare si relaxare al domnitelor, cavalerilor si boierilor, spatiul de lucru al pantofarilor si al fotografilor, dar si spatiul primelor amintiri de dragoste sau al momentelor de copilarie ale tinerilor secolelor XX – XXI.

Cei care petrec cateva clipe in acest parc pot simti spiritul invechit al locului, istoria impregnata ce dateaza inca din perioada de maxima inflorire a capitalei. De-a lungul anilor, fotografii au incercat sa surprinda clipele de fericire ale trecatorilor, frumusetea gradinilor cu flori sau a cetatii care vegheaza peste intregul parc.

Pe 9 iunie, Banda Foto invita toti fotografii la Editia Retro a Vanatorii de fotografii, pentru a captura aerul specific Parcului Cismigiu. Vom redescoperi si admira zonele celebre ale acestui parc, cele care l-au consacrat si l-au transformat intr-unul de neuitat pentru toti cei care au pasit pe minunatele sale alei.

Va invitam va inscrieti aici la editia cu numarul 7 a Vanatorii de Fotografii, editie Retro, ce va avea loc sambata, 9 iunie 2012, ora 11:00, in Parcul Cismigiu, cu startul in Cafeneaua Dolce Bacio.

Pentru mai multe detalii accesati aceasta pagina.