Tamron 24-70 f2.8 VC
Tamron 24-70 f2.8 VC

Tamron USA a anuntat pretul si disponibilitatea noului obiectiv zoom 24-70mm f/2.8 Di VC al companiei nipone. Desi anuntul se refera la disponibilitatea la vanzare pe continentul american, obiectivul este asteptat si in Europa tot in aceasta perioada. Astfel, conform anuntului, Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC va putea fi achizitionat incepand din 26 Aprilie, la un pret aproximativ de 1299 USD.

UPDATE 18 Aprilie: Conform magazinului F64, obiectivul va fi disponibil in Romania din 1 Mai, la pretul de 1100 Euro. Detalii aici.

Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC este primul obiectiv de acest gen care are integrat un sistem de stabilizare de imagine si este compatibil atat cu camerele foto DSLR cu senzor in format APS-C dar si cu cele Full Frame. Obiectivele cu luminozitate constanta f/2.8 si plaja focala intre 24 si 70mm sunt deja un standard printre fotografii profesionisti, cu intrebuintari multiple, de la fotografii de eveniment sau fotoreportaje si pana la sedinte foto in studio.

Tamron 24-70mm f/2.8 se doreste a fi o alternativa la obiectivele din gama profesionala a producatorilor de aparate foto, dar pentru fotografii cu un buget restrans. Totusi, Tamron 24-70mm f/2.8 va avea si un anvantaj in fata modelelor consacrate: stabilizarea de imagine integrata, unica pe un astfel de model.

Inca de la anuntul oficial din toamna anului trecut, Tamron 24-70mm f/2.8 a fost subiectul unor dezbaterii aprinse printre fotografii din toata lumea, datorita interesului mare pe care profesionistii il acorda acestei categorii de obiective. Daca se va ridica la inaltimea asteptarilor si va fi cu adevarat un concurent serios pentru obiectivele utilizate de profesionisti, vom afla dupa ce va ajunge in Romania si il vom putea testa. Cu siguranta ii vom dedica un review amanuntit.

Pentru disponibilitate si pret actualizat urmariti aceasta pagina.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns