In perioada 21 – 24 iunie 2013 fotografii Dorin Bofan si Serban Simbotelecan pregatesc a doua editie a turei foto in Muntii Retezat. Iata ce ne spune Dorin despre aceasta experienta:

O sa stam cu corturile, o sa mergem pe creste, o sa ne bucuram de caldura verii, dar si de racoarea inaltimilor. Am ales o perioada in care mersul la munte e frumos si mai ales, accesibil tuturor. Vom afla secretele fotografiei de peisaj aventurandu-ne intr-unul din cei mai frumosi munti ai Romaniei. Vara in Retezat, natura se transforma si isi etaleaza frumusetea blanda celor gata sa o imbratiseze. Rododendronul infloreste, ultimele petece de zapada dispar sub soare, ploile scurte si calde de dupa-amiaza racoresc atmosfera, marmotele sunt mai harnice ca oricand, iar calatorii strabat potecile cele mai inalte.

Daca sunteti pasionati de aventuri, de dormitul in cort, de mersul pe creste si vreti sa impartiti toate acestea cu doi tipi de treaba care o sa va arate ce inseamna experienta calatoriei si fotografia de peisaj intr-unul din cele mai frumoase locuri naturale din Romania, atunci va invitam sa va alaturati noua.

Puteti afla toate detaliile pe siteul lui Dorin Bofan.

Tura foto in Retezat alaturi de Dorin Bofan
Tura foto in Retezat alaturi de Dorin Bofan

Numar de participanti
Numarul maxim de participanti (inclusiv insotitori) este de 10. Astazi (23 Aprilie) mai sunt 8 locuri disponibile.

Durata si perioada
Durata acestei ture foto este de 4 zile, in perioada 21 – 24 iunie 2013. Tura incepe in 21 iunie la ora 12 din fata Cabanei Carnic si se incheie in 24 iunie in jurul orei 15 in acelasi loc.

Pret
Pretul acestei ture foto este de 400 lei pentru o persoana si include cazarea la Cabana Gentiana si taxa de intrare in parc. Puteti veni insotiti de inca o persoana care va achita o taxa de 200 lei.

Cazare
In prima noapte ne cazam la Cabana Gentiana, in urmatoarele doua vom sta cu cortul, pe malurile Lacului Bucura.

1 COMENTARIU

  1. SUPERBBB e retezatu de 5 ani tot merg acolo .. si e superb…. abia astept sa merg in vara!! 😀 acum ma gandesc ca pe varfuri e zapada

Comments are closed.