Firma AME design, organizatoare a evenimentului Salonul Fotografului Român, vă invită la vernisajul celei de a doua ediții a acestui eveniment, vineri 6 martie 2015, ora 18.00, în aceeași generoasă sală Constantin Brâncuși din Palatul Parlamentului.

Salonul Fotografului Roman, editia a II-a
Salonul Fotografului Roman, editia a II-a

Am finalizat centralizarea jurizărilor făcute de școlile de fotografie înscrise la eveniment iar lista fotografilor selectați (selecția pentru expoziția printată și cea din albumul web) precum și alte detalii legate de școlile participante, pot fi vizualizate în articolul de pe blogul organizatorului.

Cele două albume (print și web) vor fi publicate și pe internet, pe pagina evenimentului, după vernisaj.

Unele școli și-au exprimat dorința de a pune la dispoziție premii concretizate în locuri gratuite la viitoarele lor cursuri, premii adresate nu doar celor care au participat la acest eveniment ci și altor doritori. Modalitatea de a participa la aceste premii și de a le câștiga vor constitui un articol separat publicat foarte curând pe blog, special dedicat acestui scop.

Pe Facebook va fi creat un eveniment – invitație la vernisaj, în care vă așteptăm să vă exprimați dorința de participare, urmând apoi să puneți în practică dorința Dvs. Vă așteptăm cu drag la vernisaj!

Marcel Eremia