Se pare ca vin vremuri bune pentru utilizatorii sistemului Fuji X. Dupa ce anul acesta compania a lansat nu mai putin de trei aparate noi, culminand cu lansarea noului Fujifilm X-E2, azi am aflat trei vesti interesante pentru cei care utilizeaza deja sau vor sa achizitioneze un mirrorless de la Fuji. Sa le luam pe rand:

1. Samyang a anuntat pe contul oficial de Facebook ca in viitorul apropiat toate obiectivele companiei vor fi disponibile si cu montura Fuji X. Avand in vedere sistemul focus peak din ce in ce mai performant cu care sunt dotate ultimele lansari Fujifilm, lipsa sistemului AF din obiectivele Samyang ar putea sa nu mai fie un deal braker.

2. Fuji X-E2 a primit nota maxima in reviewul de la PhotographyBlog

3. Viitorul obiectiv 10-20mm Fuji X ar putea fi primul etanseizat impotriva stropilor de apa. Zvonurile spun ca urmeaza a fi lansat pe 20 noiembrie, adica peste doua zile. Sa nu uitam nici de zvonurile care spun ca in Ianuarie Fuji pregateste o noua lansare: primul mirrorless etanseizat, cu un body diferit de cel al modelelor actuale (ceva gen Olympus OMD), dar tot in stilul retro.

In plus, se pare ca 2014 va fi un an marcat de multe lansari de obiective, toti producatorii avand in roadmap modele noi pentru prima jumatate a anului viitor. Da, inclusiv Canon si Nikon, nu doar Fuji…

Fuji X-E2 kit
Fuji X-E2 kit

3 COMENTARII

  1. 1.Obiectivele Samyang sunt de dimensiuni mari….doar montura este adaptata.
    2.nu trebuie sa zica cineva ce ti se potriveste
    3. singura veste buna…:)
    Si body-ul etanseizat ce urmeaza sa fie lansat pe mine nu ma incanta forma lui….chiar daca are dimensiuni mai mici ca un dslr.

Lasă un răspuns