Pentru ca ne apropiem de finalul anului 2013, a sosit momentul sa vedem care sunt cele mai reusite aparate foto lansate in ultimele 12 luni. Pentru asta, avem din nou nevoie de ajutorul vostru si am pregatit editia a III-a a concursului „Aparatul Foto al Anului„.

Voteaza aparatul foto favorit, dintre modelele lansate anul acesta, in clasamentul celor mai bune aparate foto ale anului si vei putea castiga un trepied foto profesional MANFROTTO 293A3 prin tragere la sorti! Ajuta-ne sa identificam „Aparatul foto al anului 2013-2014”, in fiecare din categoriile: DSLR, Mirrorless, Bridge, Compact si Aparate foto subacvatice.

Asadar, VOTEAZA AICI aparatele foto ale anului 2013-2014 si esti inscris automat in concurs!

Alege aparatul foto al anului 2013-2013
Alege aparatul foto al anului 2013-2013

In plus, spre deosebire de anul trecut, pentru editia a treia a campaniei am pregatit doua categorii de concurs noi. Pe langa clasamentul celor mai performante aparate lansate in 2013, fotografii pot alege prin vot si cel mai reusit obiectiv al anului dar si inovatia anului in domeniul foto.

Campania se desfasoara intre 18 Noiembrie si 1 Decembrie (inclusiv). Oricine poate participa, votand echipamentele favorite pe pagina concursului.

In 2012 peste 2000 de participanti au votat si si-au exprimat opinia asupra aparatelor foto din chestionarul de concurs. La fel ca si acum, concursul “Aparatul foto al anului” a avut ca miza un premiu, care a fost acordat prin tragere la sorti unuia dintre participanti. Rezultatele editiei precedente si lista cu cele mai performante aparate foto ale anului trecut a fost publicata aici.

Concursul „Aparatul foto al anului”, editia a III-a:

Perioada de desfasurare:

 • 18 Noiembrie ora 00:00 – 1 Decembrie 2013 ora 23:59: Votul public si inscrierea la concurs
 • 3 Decembrie – Tragerea la sorti si anuntarea castigatorului

Pentru a afla castigatorul trebuie sa dai Like paginii noastre pe Facebook.

Premiul concursului:

Regulamentul de desfasurare:

 • Campania „Aparatul foto al anului 2013-2014” este organizata de revista on-line ClubulFoto.com, denumita in continuare „organizator”.
 • Campania se desfasoara exclusiv online, pe site-ul organizatorului.
 • „Aparatul foto al Anului” va fi desemnat, in fiecare categorie, in baza voturilor primite de la utilizatori in perioada desfasurarii campaniei.
 • La aceasta campanie poate participa orice persoana cu domiciliul stabil in Romania (premiul va fi expediat doar pe teritoriul tarii).
 • Premiul consta intr-un Trepied Manfrotto 293A3 cu cap bila A0RC2 in valoare de 639 Lei (TVA inclus)
 • Premiul este oferit de catre revista on-line ClubulFoto.com
 • Pentru a participa la concurs, fiecare concurent trebuie sa completeze chestionarul si sa aleaga astfel aparatul foto pe care il considera potrivit pentru a castiga titlul de „Aparatul foto al Anului” de la toate categoriile.
 • Fiecare concurent poate participa o singura data, cu o adresa de e-mail valida.
 • Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiului.
 • Premiul va fi acordat prin tragere la sorti cu ajutorul siteului Random.org.
 • Aparatele foto care se regasesc in chestionar reprezinta doar modele lansate dupa 1 Septembrie 2012 si disponibile comercial in magazinele din Romania la data lansarii concursului.
 • Datorita numarului mare de produse lansate in timpul anului, camerele foto care se regasesc in chestionar reprezinta doar o selectie a celor mai potrivite modele pentru titlul de „Aparatul anului” in categoriile din care fac parte. Selectia a fost realizata de redactia ClubulFoto.com.
 • Formularele completate partial sau care nu contin datele de identificare (Nume si adresa de email) nu vor participa la tragerea la sorti.
 • Orice tentativa de fraudare a sistemului de vot va duce la excluderea utilizatorului din concurs, pe perioada nedeterminata.
 • In cazul in care varsta concurentului este sub 18 ani (este minor), participarea la concurs este conditionata de acordul parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei.
 • Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestui regulament oricand si ori de cate ori este necesar, fara nici o obligatie si fara o instiintare in prealabil.
 • Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.

2 COMENTARII

 1. Sper sa vad un loc bun pentru Sony A7/A7R, precum si pentru mai putin mediatizatul Pentax K-3 ca fiind cel mai bun APS-C (sper). Desigur si Sigma 18-35. Au fost multe lansari interesante anul acesta, nu e chiar usoara decizia. 😀

 2. Studiez de ani buni tot felul de aparate foto si video.Din pacate nici uunul ma satisface din toate punctele de vedere strct necesare unu aparat complet.Daca un aparat are si functia video,trebuie sa fie la calitate optima pentru o fotografie si filmare in toate conditiile,la un rapot pret calitate decent,functie de pretentiile utilizatotului,dar cu respectarea standard a calitatii.De exemplu, cele cu zoom mare,majoritatea au stabilizarea imaginii si focalizarea ineficiente.La fotografiere rapida,instantanee,la fel calitatea majoritatii aparatelor,indiferent de producator,lasa de dorit.De ce profesionistii,specialistii in domeniul foto-film nu atentioneaza la expozitii,congrese,mass-media, acesti producatori,care nu prezinta decat produse excelente calitativ ca design,materiale,dar partea la fel de importanta,procesor,focalizare,stabilizare,viteza,sunt execrabili,cel putin din pozitia mea de amator-novice al acestui domeniu atat de frumos.In final,firmele de smartfoane vor surclasa acesti producatori,la un pret si calitate practica infinit mai bune

Lasă un răspuns