Workshop de fotografie de nunta cu Liviu Dumitru
Workshop de fotografie de nunta cu Liviu Dumitru

Workshop de fotografie de nuntă (ședinta foto și editare) cu fotograful Liviu Dumitru, în Argeș, la Centrul de Cultură Brătianu.

Workshopul se va desfășura în zilele de 16-17 aprilie 2016 și își propune să acopere toate aspectele fotografiei de nuntă, începând de la abordare, tehnică folosită, tipuri de iluminare, setări aparatură, sesiune demonstrativă de shooting, editare și postprocesare.

Evenimentul va fi găzduit de Centrul de Cultură Brătianu -„Domeniul Florica”, format din conac, fermă, capelă, cramă, gară și chiar un observator astronomic, toate amplasate în mijlocul unui vast parc, înconjurat de podgoriile de la Stefănesti. Este operă primilor Brătieni care au transformat o cochetă casă de administrație a moșiei într-o somptuoasă resedintă boierească, în care s-au luat importante decizii privind istoria noastră. Atat perioada cat si locatia sunt excelente pentru sedinte foto „indoor” si „outdoor”.

Program:

  • Prima zi va începe cu partea teoretică apoi va fi dedicată fotografiei, vom surprinde momentele cheie din ziua unui eveniment real, în interior și în exterior vom folosi creativ atât lumina naturală cât și cea artificială. Locul ales ne va permite să abordăm toate situațiile, incercările, plăcute sau dificile, cu care se confruntă un fotograf în ziua evenimentului.
  • Ziua a două va fi dedicată examinării și evaluării reazultatelor, vom selecta, edita și vom realiza un album. La final vom vorbi despre partea de marketing-management și alte tehnici care ne ajută să avem o activitate de succes.

Ateleierul este gândit să acopere în primul rând nevoile participanților, în perioada de dinainte de workshop vreau să cunosc printr-un chestionar online dorințele participanților, pentru a îndeplini cât mai multe dintre acestea.

Locurile sunt limitate la 12 participanți. Din experientă mea că formator consider că este numărul optim pentru o bună interacțiune între mine și cursanți dar și între aceștia.

Exista si un concurs: ofer un loc gratuit dacă partajezi această postare, îmi trimiți un eseu despre cum ai ales să devii fotograf de nuntă și ce te a motivat să alegi acest gen de fotografie. Câștigătorul va fi anunțat pe 10 aprilie.

Mai multe detalii si inscrieri:

Workshop de fotografie de nunta cu Liviu Dumitru
Workshop de fotografie de nunta cu Liviu Dumitru

2 COMENTARII

Comments are closed.