Situata la granita dintre judetele Arges si Brasov, zona Ciocanu-Sirnea beneficiaza de o locatie naturala de un pitoresc aparte. Va invitam sa participati la un workshop de fotografie de natura si editare foto, pe timp de iarna, sa surprindem frumosul, ineditul, sa ne exprimam sentimentele si trairile prin fotografie, sa socializam, sa discutam despre fotografie cu oameni pasionati … intr-un cuvant sa avem un weekend minunat.

Workshop de Iarna la Sirnea
Workshop de Iarna la Sirnea

Perioada de desfasurare
15-17 februarie 2013

Pret
Pretul este de 500 RON/persoana. Pentru cei care au participat la workshop-uri anterioare se ofera o reducere de 10%.

Pretul include cazarea, masa, participarea la tura foto si suportul de workshop constand in dvd-uri cu tutoriale care se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. In acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

In pretul workshop-ului nu este inclus transportul pana la punctul de desfasurare al evenimentului si anume zona Ciocanu-Sirnea.

Teme tehnice ce vor fi abordate si tutoriale video
Vom discuta despre setarile aparatului foto, importanta diafragmei in fotografia de natura, decizii privind timpul de expunere, modalitati de a evalua expunerea pentru un cadru, vom discuta despre importanta filtrelor graduale si a celor de polarizare, importanta subiectului in fotografia de natura si intregul sir de decizii ce deriva.

In ce priveste prelucrarea, in prima seara se vor prezenta cateva imagini si modalitatile in care au fost prelucrate, prin vizualizarea surselor Photoshop. Discutiile tehnice de duminica se vor concentra pe vizualizarea fotografiilor tuturor participantilor si oferirea de sugestii privind compozitiile fotografiate.

Toate sursele fotografiilor ce vor fi prelucrate sambata seara, impreuna cu prezentarile tehnice ce vor fi scrise pe dvd-uri si oferite participantilor la plecare. Pe dvd-uri vor fi si sursele fotografiilor prezentate in prima seara. Aceastea vor avea si tutoriale video ce vor explica intregul proces de prelucrare, astfel ca participantii sa poata urmari in mod facil prelucrarile si dupa workshop.

Un bonus va consta in oferirea unor tutoriale video create de fotograful Toma Bonciu. Aceste tutoriale se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. In acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

Detalii despre workshop si inscriere aici.

Lasă un răspuns