Fotografia de Calatorie - Workshop foto alaturi de Calin Stan
Fotografia de Calatorie – Workshop foto alaturi de Calin Stan

La inceputul verii am ocazia sa va invit la un workshop de fotografie de calatorie. Acesta tema vine ca un raspuns la solicitarile celor mai multi pasionati de fotografie, pentru a le oferi cateva informatii importante inainte de a-si incepe calatoriile de vacanta, din acest sezon.  De aceea, aceasta intalnire va fi o sesiune de prezentare a celor mai spectaculoase locuri surprinse in imagini in calatoriile mele. Vom discuta despre tehnica incadrarii, sfaturi utile despre fotografia de calatorie precum si despre echipamentele si accesoriile foto recomandate in fotografia de calatorie.

Asadar, va astept Sambata, 6 Iulie ora 11:30 la cafeneaua Tet-a-tete din Herastrau (langa Gradina Japoneza). Participarea este gratuita dar accesul se face in baza inscrierii in prealabil pe siteul Photosetup.

Acest eveniment face parte din seria intalnirilor fotografice organizate de Photosetup in luna Iulie si este dedicat pasionatilor de fotografie mai putin experimentati. Vom incerca sa oferim cat mai multe informatii utile si raspunsuri la intrebari, asa incat, intalnirea sa fie o sursa de inspiratie si de educatie fotografica pentru toti cei prezenti la eveniment.

Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos si dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza, un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

Paticiparea la eveniment este cu intrare libera, insa pentru o buna desfasurare a evenimentului, accesul va fi posibil doar pe baza inscrierii in prealabil pe site-ul Photosetup.

Mai multe detalii in comunicatul oficial:

Travel Photography, 6 iulie 2013, ora 11:30.

Incepem pregatirea pentru vacanta cu prima intalnire din aceasta serie,  dedicata fotografiei de calatorie, avandu-l ca invitat pe Calin Stan, fotograf si fondator al revistelor on-line Clubul Foto si Travel Life.
Acesta tema vine ca un raspuns  la solicitarile celor mai multi pasionati de fotografie, pentru a le oferi cateva informatii importante inainte de a-si incepe calatoriile de vacanta, din acest sezon.

De aceea, aceasta prima intalnire va fi o sesiune de prezentare a celor mai spectaculoase locuri surprinse in imagini de Calin Stan, in calatoriile sale.

Se va discuta despre tehnica incadrarii, sfaturi utile despre fotografia de calatorie precum si despre echipamentele si accesoriile foto recomandate in fotografia de calatorie.
Acest eveniment este dedicat pasionatilor de fotografie mai putin experimentati si de aceea, vom incerca sa oferim cat mai multe informatii utile si raspunsuri la intrebari, asa incat, intalnirea sa fie o sursa de inspiratie si de educatie fotografica pentru toti cei prezenti la eveniment.

“Ne bucuram de fiecare data cand putem oferi ceva comunitatii foto. Experienta noastra de peste 15 ani in vanzarea si distributia  pe piata din Romania, a echipamentelor foto profesionale, cat si background-ul nostru profesional si educational in acest domeniu,  ne califica pentru dezvoltarea educatiei vizuale in randul noilor generatii. Ne dorim cresterea calitatii in randul pasionatilor de fotografie, sperand ca in viitor, multi dintre acestia vor face din fotografie, o profesie.” Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup.

Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos si dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza,  un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

Paticiparea la eveniment este cu intrare libera, insa pentru o buna desfasurare a evenimentului, accesul va fi posibil doar pe baza inscrierii in prealabil pe site-ul organizatorului, la :

http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup-travel-photography

Organizator Photosetup – Magazin foto specializat.
Parteneri: Tete-a-Tete Caffee Art & Chill, Epson.

Despre Photosetup:
Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto pentru magazinele cu specific foto, din Romania.

Despre Tete-a-Tete:
Subtil asezat intre copaci si napadit de voie buna, Tete-a-Tete este o oaza de cultura si relaxare, este locul unde te poti rasfata cu muzica buna alaturi de cocktail-uri colorate si racoritoare. Coffe Art & Chill, Herastrau, langa Gradina Japoneza.

Despre Epson:
Prezent, la nivelul tarilor europene, in toate demersurile artistice majore care valorizeaza imaginea, brandul Epson se asociaza armonios atat cu lucrarile originale ale artistilor contemporani, cat si cu reproducerile artistice de cel mai inalt nivel. Partener in expozitii ale unor muzee celebre precum Luvrul sau New Monaco, ori promotor al talentului artistic de secol XXI prin programe ca Digigraphie® (www.digigraphie.com), Epson se plaseaza in categoria „uneltelor” de expresie cele mai fidele intentiilor artistului de oriunde.

 

Lasă un răspuns