Workshop-uri de portret şi wedding photography pe 31 martie şi 01 aprilie

La invitaţia Epson, Master of Photography Rob Heyman va susţine două workshop-uri despre fotografia de tip portret şi despre fotografia de nuntă în datele de 31 martie 2012 şi, respectiv, 01 aprilie 2012, începând cu ora 13:00, la Muzeul Ţăranului Român, în sala Horia Bernea (Noul Cinematograf al Regizorului Român).

Workshop de fotografie alaturi de Rob Heyman la Bucuresti
Workshop de fotografie alaturi de Rob Heyman la Bucuresti

Înscrierea se face pe site-ul magazinului F64, la ambele workshopuri: Portret si Fotografie de nunta (click pentru detalii)

Recunoscut ca unul dintre cei mai apreciaţi fotografi de portret la nivel mondial, Rob Heyman transpune în fotografie tehnicile de iluminare folosite în pictură de Rembrandt şi Vermeer. Heyman a elaborat propriile metode de iluminare pentru fotografia în aer liber, folosindu-şi cunoştinţele legate de iluminarea de studio şi tehnicile de compoziţie provenite din formarea artistică. Workshop-ul de pe 31 martie oferă noţiuni despre poziţie şi compoziţie, despre alegerea luminii şi a locaţiei, despre ce face o fotografie unică sau cum să lucrezi cu copiii si famillile. Heyman le va vorbi cursanţilor despre aşteptările clienţilor, despre cum să fotografieze pentru a-şi valorifica la maximum lucrările şi pentru a obţine câştigul pe care şi-l doresc. Seminarul va cuprinde, de asemenea, o sesiune de shooting în cadrul careia Rob îi va ghida pe participanţi de-a lungul tuturor etapelor în realizarea unei fotografii pentru a avea, în final, fotografia perfectă.

Maestru al fotografiei de nuntă, Heyman este autorul unor lucrări inconfundabile, capabile să redea într-o formă artistică rafinată exaltarea unică a celor implicaţi într-un astfel de eveniment. Seminarul din 01 aprilie îi va învăţa pe cursanţi cum să găsească lumina potrivită la orice nuntă, cum să fotografieze mireasa, mirele, dar şi grupul care însoţeşte nunta şi care sunt momentele-cheie care trebuie imortalizare în mod obligatoriu în cadrul unui astfel de eveniment, pentru a-şi răspunde la întrebarea Ce trebuie să fotografiez ca să vând mai mult?. Rob Heyman va împărtăşi din experienţa personală detalii despre ce face un client fericit şi dornic să se întoarcă la acelaşi fotograf, ce fotografii doresc să cumpere clienţii şi de ce, cum poţi stabili preţul optim ştiind ce anume poţi taxa. Workshop-ul va include o sesiune de shooting în cadrul căreia participanţii vor putea pune în practică noţiunile de tehnică fotografică la care au avut acces în cadrul cursului.

În plus, în cadrul ambelor evenimente participanţilor le vor fi tipărite fotografii din portofoliul propriu cu imprimantele Epson.

Taxa de participare pentru fiecare dintre cele două seminarii este de 250 RON. Participanţii la ambele workshop-uri au o reducere de 30%, achitând numai 350 RON. Aceeaşi reducere se aplicăpentru persoanele care achită contravaloarea participării a doi cursanţi.

Înscrierea se face pe site-ul magazinului F64, la ambele workshopuri: Portret si Fotografie de nunta (click pentru detalii)

Partenerii evenimentului sunt F64, 4K Broadcast Solutions şi WeddingStaff.

 

2 COMENTARII

Comments are closed.