Astazi ne indreptam atentia catre un proiect din Rusia. Este vorba de echipa de la Airpano.com, un grup de fotografi profesionisti rusi care surprind in imagini panoramice interactive cele mai importante zone turistice de pe glob. Intr-un astfel de set panoramic puteti vedea orasul Kuala Lumpur. Orasul gazduieste sediul Parlamentului Federal din Malaysia, dar este cunoscut in intreaga lume datorita celor doua turnuri „gemene” Petronas (a patra structura ca inaltime din lume, avand peste 300 m), care au devenit simbolul orasului. Puteti vedea mai jos o serie de panorame interactive din aceasta zona a orasului si doua panorame aeriene, din elicopter – specialitatea rusilor de la Airpano.com.

Imaginile care compun panoramele au fost inregistrate cu aparate Canon 1Ds Mark II, Canon 1Ds Mark IIICanon 5D Mark II si Panasonic DMC-GF1. Mai multe detalii despre echipament aici.

Click pe imaginile de mai jos pentru a deschide panoramele interactive (iar apoi selectati din meniul din dreapta panorama dorita).

Panorama Kuala Lumpur
Panorama Kuala Lumpur
Panorama Kuala Lumpur
Panorama Kuala Lumpur
Panorama Kuala Lumpur
Panorama Kuala Lumpur

Pentru mai multe panorame vizitati site-ul airpano.com

Lasă un răspuns