Workshopuri Photolife
Workshopuri Photolife

Muntele si fotografia se impaca foarte bine, asa ca in aceasta toamna va invit la doua workshopuri ce va vor satisface ambele pasiuni.

Primul este in zona Cheile Bicazului – Lacul Rosu, si este pentru cei care sunt mai incepatori in ale muntelui. Pe parcursul acestui workshop vom putea fotografia spectaculoasele Chei ale Bicazului, cele mai inalte din tara, dar si cascade si parauri de munte in Cheile Bicajelului. Pe malul Lacului Rosu vom cauta reflexii interesante si vom pandi momentul cand Suhardul Mic isi oglindeste peretii de stanca scaldati in lumina calda de seara in apele lacului. Cei pasionati de animale au sansa sa fotografieze ratele salbatice de pe lac, dar si cerbul care este in perioada de rut si pe care il vom putea intalni, daca avem noroc, in Poiana Ghilcosului. Pe langa toate astea trebuie sa va pregatiti si pentru niste vederi ametitoare asupra cheilor, oferite de puncte de belvedere aflate la cateva sute de metrii deasupra vaii.

Al doilea workshop este pe culmile Ceahlaului, unde vom fi insotiti si de Dorin Bofan si unde vom descoperi totul ca niste adevarati montaniarzi, cu rucsacul in spate. In acest workshop aveti sansa sa fotografiati una dintre cele mai frumoase zone montane din tara si sa ii descoperiti cele mai ascunse si spectaculoase locuri. Toamna, ceturile invaluie crestele si padurile din jur, iar zada isi imbraca hainele portocalii de toamna, intensificand magia locului. Cu putin noroc, putem sa ne delectam si cu marea de nori atat de specifica acestei zone, dar si cu o prima zapada. Pe langa toate acestea, nu pot lipsi din imaginile noastre monolitii incarcati de legenda ai Ceahlaului, precum Detunatele, Claile lui Miron, Piatra Lacramata sau Caciula Ciobanului.

Nu uitati ca la inceputul lunii viitoare incep si noile sesiuni de curs, atat la Brasov, pentru cei aflati in zona, dar si online pentru cei aflati oriunde in tara sau strainatate.

Mai multe informatii despre acestea pe www.photolife.ro.

Toate bune si va asteptam alaturi de noi!