Inca o data, inovatia si excelenta Sony sunt recunoscute de Asociatia Europeana de imagine si sunet (EISA), cea mai mare organizatie editoriala multimedia din Europa.

Juriul EISA 2011-2012 a acordat patru distinctii pentru ‘Cel mai bun produs’ pentru dispozitive variind de la imagistica digitala la home entertainment.

Sony HX9V
Sony HX9V

Cyber-shot DSC-HX9V: Cea mai buna camera compacta din Europa în anul 2011-2012
Mai mica si mai usoara, camera HX9V ofera calitate DSLR superioara, de înalta performanta si integreaza inovatii îndraznete precum senzorul CMOS Exmor R™, înregistrarea video Full HD, functia Intelligent Sweep Panorama, optiunea de fotografiere 3D, defocalizarea de fundal si functia GPS/Busola.

Handycam HDR-PJ10E: Cea mai buna camera video de familie din Europa în anul 2011-2012
Modelul Handycam HDR-PJ10E de la Sony, cu proiector integrat, ofera o experienta de redare uluitoare. Acesta permite proiectarea imaginilor si a clipurilor video pe orice suprafata plana, în orice moment al zilei. Difuzoarele stereo cu optiune Clear Phase si amplificator digital produc un sunet clar si dinamic.

Bravia KDL-55HX920
Bravia KDL-55HX920

BRAVIA KDL-55HX920: Cel mai bun televizor LCD din Europa în anul 2011-2012
Cu un echilibru perfect dintre performanta cinematografica si functiile de conectare la Internet, modelul HX920 (HX925 în Germania, Austria, Elvetia si HX923 în UK) faciliteaza vizionarea programelor preferate, in orice moment al zilei. Cu o multitudine de functii inteligente, incluzand tehnologia Intelligent Peak LED pentru contrast dramatic si Motionflow XR 800 pentru actiune clara si uniforma, acest televizor LCD ofera posibilitatea redarii clipurilor 2D si 3D, de înalta calitate, prin intermediul X-Reality PRO.

BDP-S780: Cel mai bun aparat Blu-ray din Europa in anul 2011-2012
Modelul de player Blu-ray BDP-S780 ofera cea mai buna calitate a imaginii, precum si imagini 3D de înalta definitie, greu de întrecut. Tehnologia Advanced IP Content de reducere a zgomotului ofera continut multimedia clar de pe internet, iar optiunea Super Bit Mapping reda imagini naturale, vibrante si realiste în timpul navigarii pe internet sau în timpul folosirii player-ului cu ajutorul aplicatiei Media Remote.

 

EISA reprezinta o asociatie unica, alcatuita din 50 de reviste din 19 tari europene cu specific audio, video, foto si electronic. Ca de obicei, câstigatorii au fost selectati în urma deliberarilor juriului format din jurnalisti si experti tehnici independenti. Premiile EISA 2011-2012 EISA vor fi prezentate pe 2 septembrie în Berlin, de catre membrii asociatiei.

Lasă un răspuns