Un brand precum Rolls-Royce iese in evidenta nu doar prin produsele sale cat si prin modul in care sunt promovate acestea. Pentru lansarea celui mai puternic Rolls-Royce, modelul Wraith, compania a inregistrat un clip publicitar intr-o locatie secreta de langa Barcelona.

S-au folosit nu mai putin de 100 de DSLR-uri Nikon pentru o secventa de 4 secunde de timeslice. Cele 100 de body-uri Nikon D300s au fost dotate cu obiective fixe Nikkor 35mm f/2 D , fixate pe capete Manfrotto 496RC2 si conectate la 35 de calculatoare cu ajutorul a peste 1,5km de cabluri. In total doar pentru pregatirea acestei secvente echipa de filmare a lucrat 10 ore…

Rezultatul il puteti vedea mai jos:

Via Nikonisti.

Rolls-Roice Wraith
Rolls-Roice Wraith

 

6 COMENTARII

  1. Arata totusi mai frumos decit un wraith din Stargate Atlantis!! Oare chiar n’or mai avut nici un strop de inspiratie, sa gaseasca alt nume?!

  2. au folosit d800,si apare la un moment dat un cadru cu aparatele 99 si 100..cele 4 secunde sunt defapt finalul reclamei 🙂

  3. D800? Esti sigur? Vizorul nu seamana cu cel de la seria FF de varf (sau cel putin asa mi se pare mie din secventa cu toate aparatele puse pe stativ)….

Comments are closed.