Sony A77
Sony A77

Noul update de firmware 1.05, disponibil din 29 martie, aduce o serie de optimizari pentru camerele Sony a77 si a65. Pe lânga sensibilitatea mai ridicata, actualizarea îmbunatateste operabilitatea camerelor si ofera o compatibilitate extinsa cu obiective A-mount de la Carl Zeiss si Sony.

Umbrele si reducerea distorsiunilor optice

Ambele camere foto au acum capacitatea de a corecta în mod inteligent vignetarea optica si distorsiunile cromatice laterale pentru 11 obiective A-mount si înca sase modele care devin acum compatibile:

· SAL-24F20Z (Carl Zeiss)

· SAL-85F14Z (Carl Zeiss)

· SAL-135F18Z (Carl Zeiss)

· SAL-70300G (Obiectiv G)

· SAL-35F18

· SAL-50F18

Procesare mai rapida

Operabilitatea ambelor camere este îmbunatatita cu o serie de caracteristici care faciliteaza o manevrare mai rapida si usoara.

· Auto review-ul este mai rapid, mesajul “procesare” nemafiind vizibil

· Timpul între power switch operation si power off este mai scurt

· Timpul de raspuns al panourilor de control a fost îmbunatatit

Autofocus si precizie

Acuratetea autofocusului este îmbunatatita în momentul în care utilizatorul focalizeaza scene cu contrast mare între obiecte (pentru modelul Sony a77). În plus, viteza de focalizare este mai mare pentru ambele camere în momentul în care acestea folosesc obiectivul super telefoto SAL500F40G 500mm F4 G SSM, recent anuntat. Utilizatorii pot focaliza mai repede atleti, spre exemplu, animale salbatice în miscare sau alte subiecte aflate la distanta cu acest obiectiv luminos, disponibil exclusiv la comanda.

Versiunea firmware 1.05 pentru camerele foto Sony a77/a65 cu oglinzi semitransparente este disponibila gratuit pentru utilizatorii înregistrati, începând cu 29 martie 2012: pentru modelul a77, pentru sistemele de operare Windows si pentru sistemele Macintosh, si pentru modelul a65, pentru sisteme de operare Windows si Macintosh.

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns