Tura foto wildlife la Dumbravita
Tura foto wildlife la Dumbravita

In zilele de  06 si 07 aprilie, Dan Dinu va invita sa fotografiati alaturi de el la Dumbravita. Fotografia la panda din hide-uri special concepute in acest sens este total diferita de cea realizata prin urmarirea pasarilor. La un astfel de hide putem avea sansa sa fotografiem pasari in actiune, fie ca se hranesc, se cearta sau isi curata penajul, iar comportamentul lor este nestingherit de prezenta fotografului. Este cel mai bun mod de a realiza imagini interesante si de a invata despre minunata lume a pasarilor.

Pe parcursul workshop-ului vom putea avea sansa sa fotografiem pasari de balta, printre care egreta mica, starcul cenusiu, starcul rosu si poate chiar si starcul de noapte, starcul pitic, egreta mare, corcodelul, lisita, carstelul de balta, pasari limicole precum fluierariul, becatina sau batausul, pescarusul albastru etc.

Pe 1 aprilie s-a sarbatorit Ziua Mondiala a Pasarilor asa ca va invitam sa o sarbatoriti asa cum se cuvine, prin doua zile de panda in singurul hide foto specializat pe acest fel de actiuni de la noi din tara. Dan Dinu va este alaturi atat pentru a va oferi sfaturi despre fotografia wildlife, dar si pentru a va povesti despre comportamentul pasarilor de balta si pentru a va arata cum sa le abordati.

Mai multe detalii gasiti pe Photolife.ro

Va asteptam!

Lasă un răspuns