Nikon Image Space
Nikon Image Space

Nikon a lansat astazi oficial serviciul Image Space, un sistem de stocare si sharing al fotografiilor care le ofera posesorilor de aparate foto Nikon 20GB spatiu de stocare gratuit la inscrierea pe platforma sociala. Nikon Image Space a fost anuntat printr-un comunicat de presa saptamana trecuta iar acum serviciul este online si va puteti inregistra.

UPDATE 29 Ian ora 01:24 – Se pare ca formularul de inscriere nu accepta conturi din Romania dar puteti alege orice alta tara la inscriere, fara nici un fel de probleme. Totusi este ciudat ca Romania nu a fost inclusa pe lista, tocmai aici unde Nikon are peste 70% din piata de DSLR-uri… Trageti voi concluziile….

Cei care nu detin un aparat foto Nikon pot sa utilizeze platforma Image Space, dar spatiul alocat fotografiilor lor este de maxim 2GB pentru fiecare membru.

Nikon Image Space este un loc in care fotografii pot incarca, stoca si partaja fotografiile, un fel de “cloud storage” gratuit. Utilizatorii vor putea beneficia de doua tipuri de conturi gratuit, cu spatiu de stocare de 2 si respectiv 20GB. Noul site inlocuieste platforma My PictureTown. Conturile de pe aceasta platforma vor fi migrate automat si gratuit pe Nikon Image Space.

Detalii si inscrieri pe NikonImageSpace.com

Nikon image Space a fost lansat
Nikon image Space a fost lansat

6 COMENTARII

  1. P.S. … Romania e inca o piata mica pentru statisticile lor de marketing, chiar daca Nikon aici are cam 80% din piata de DSLR-uri… dar na… noi nu contam la nivel international, chiar si asa… nici macar pentru Nikon….

  2. O dovada in plus a respectului fata de o tara care totusi exista pe fata pamantului, sau mai bine zis o dovada de imbecilitate din partea celor de la Nikon. Credeam ca e firma serioasa…

  3. Adevarul e ca multi romani si-au cumparat aparatele foto si obiectivele din strainatate. Asa ca Romania ca tara nu e bine reprezentata in statistici.

Lasă un răspuns