Daca am intrebat „De ce fotografia?”, acum trebuie sa si raspundem! Doua sunt, dragi prieteni intru ale luminii, premizele întalnirii pe care avem bucuria sa v-o propunem.

Atelier Poiana Marului
Atelier Poiana Marului

O data, ca fotografia nu înseamna doar momentul apasarii pe buton, ci întreaga experienta care te duce acolo si, de acolo, inca mai departe. Pare ca acest mijloc de exprimare vizuala e despre oameni (in frunte cu cel ce apasa butonul si cu cel ce priveste apoi imaginea), animale, copaci, ape, lumina, lumini si obiecte. si asa si este, dar nu în felul strict descriptiv si mecanic pe care l-am banui de la departare.

In al doilea rand, socotim ca functia de capatai a oricarei întalniri de genul acesteia nu este aceea de a oferi raspunsuri prefabricate mecanic ori magnific de inutile teorii sforaitoare. Nu, ci, mai degraba, ea este aceea de a stimula acele izvoare mirabile ce abia asteapta, in fiecare dintre noi, sa fie eliberate din robia prea multor servituti cotidiene. Caci, cine stie? Daca prin fotografie ne reinvatam de fapt sa privim, poate, prin aceasta, ne cresc sansele de a deveni, da, noi insine.

Data desfasurare: 30.04 – 3.05 2015
Lector: Cristina Tinta, Andrei Baciu si Dorin Bofan

Pentru detalii de participare si plata va rugam accesati prezentarea atelierului aici.
Pretul atelierului este: 790 lei
Locurile se ocupa în ordinea efectuarii platii. Data ultima de achitare este 20 aprilie 2015.
In cazul în care un participant nu mai poate veni si anunta acest lucru cu mai putin de doua saptamani inainte de inceperea atelierului, primeste inapoi suma de 350 lei.
De asemenea, daca un participant se declara nemultumit de activitatile atelierului foto, el poate solicita returnarea a 50% din taxa.

Pretul include:

  • cazare in camere duble cu grup sanitar propriu
  • toate mesele
  • prezentarile fiecarui instructor
  • sfaturi si indrumare pe teren
  • sesiuni de feedback
  • un exemplar din cartea „De ce fotografia?”