SNFT Octombrie 2011
SNFT Octombrie 2011

Revista “Vacante si Calatorii” si Fundatia Amfiteatru organizeaza in perioada 21–30 octombrie 2011, in pasajul Universitatii, editia a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori sau profesionisti.

Tema editiei a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica – “Romania: izvor de sanatate” – da sansa participantilor sa exprime, prin intermediul fotografiilor, un concept, o idee, o stare sufleteasca, conturand o imagine proprie a activitatii turistice.

Aceasta editie a Salonului National de Fotografie Turistica isi propune ca prin intermediul lucrarilor inscrise in concurs sa arate inca o data de ce Romania a reusit sa isi pastreze sanatatea si vitalitatea, transmisa de-a lungul timpului, din generatie in generatie prin tot ceea ce a oferit natura.  Elementul central al temei il reprezinta ideea asigurarii si pastrarii sanatatii interioare a fiecarei parti a unui intreg numit – Romania. Sanatatea este o conditie esentiala pentru conservare si pentru o dezvoltare ascendenta continua.

Categorii de concurs:

I Natura in spatiu urban
II. La izvoare
III. Turism de sanatate si sanatatea turismului
IV. Flash cultural
V. Fantezie
VI. La pas …
VII. Viata in Romania

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 10 septembrie – 10 octombrie, prin completarea unui formular postat pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Pentru mai multe detalii si pentru regulamentul concursului consultati pagina www.vacantesicalatorii.ro.

2 COMENTARII

  1. Ma pregatesc incet dar sigur.Obiectiile mele sunt urmatoarele:de ce nu se pot trimite fotografiile mult mai simplu la Fotoclub,nu ar fii mai usor doar sa le trimit direct de pe laptop cu un singur click?Trebuie trimis neaparat cu un link special?Sau poate nu am inteles eu bine?In orice caz am nevoie de un raspuns urgent,ca vreu sa trimit fotografii si la CANON EOS unde din nou mi-au cerut fotografii.Daca Calin Stan nu poate sa-mi raspunda,o voi intreba pe vechiul meu prieten,Gigi Budiu.

    • salonul de fotografie turistica s-a incheiat zilele acestea (si nu a fost organizat de noi, clubul foto). articolul acesta e din 20 septembrie. Apropo, felicitari pt fotografiile trimise la Canon. Unde le putem vedea?

Comments are closed.