BenQ a lansat cel mai performant aparat foto compact din oferta sa de pana acum. Modelul BenQ P1410 vine echipat cu un senzor de 14 megapixeli si o serie de functii avansate, printre care un zoom optic de 7x, un sistem dublu de stabilizare a imaginii si un display LED „back-light” de 3,0” (7,62cm) cu o rezoluţie de 460.000 pixeli (960×480).

Lentilele 28mm wide angle care echipeaza acest nou model ofera un zoom optic 7x, in ciuda unei grosimi de doar 19mm. Aceasta caracteristica permite obtinerea de fotografii portret chiar si în situatia in care subiectul este aflat la o distanta de 15 metri de fotograf.

BenQ P1410
BenQ P1410. Click pentru detalii!

O alta caracteristica importanta a noii camere digitale este legata de modul HDR II, care pemite ajustarea automata a iluminarii dintr-o fotografie (disponibila si înainte de captura, la previzualizare), pentru ca imaginea surprinsa sa nu sufere de pe urma diferentelor importante de iluminare specifica anumitor cadre din natura (de exemplu apus sau rasarit de soare, scene cu umbre, etc).

Noua camera foto digitala compacta P1410 este disponibila incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie in premiera in Romania prin eMAG.ro la un pret de aproximativ 550 lei. Click aici pentru oferta curenta!

 

Lasă un răspuns