Joi ora 19:00 va avea loc vernisajul exclusiv al expozitiei SWPA 2012, organizata la Café Verona, libraria Carturesti. Pentru a primi o invitatie gratuita va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa  office@clubulfoto.com in care sa ne spuneti ca doriti sa participati la vernisaj si in care sa precizati si numarul de telefon pentru a va putea contacta. Alternativ poti lasa un comentariu la acest articol pentru a primi invitatia! Primele 5 inscrieri vor primi invitatia pe email.

UPDATE 15 Mai: Concursul s-a incheiat. Avem si o surpriza: toti cei 17 fotografi care s-au inscris pana acum (trimitand email la adresa de mai sus), vor primi invitatii din partea Sony Romania pentru a participa la vernisaj! Felicitari!

Cele mai bune fotografii din lume vor ajunge la Bucuresti, intre 18 si 30 mai, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, organizata in premiera in România. Expozitia va reuni lucrarile premiate in acest an la Londra, in cadrul celei mai mari competitii internationale de fotografie din lume deschise inclusiv amatorilor.

Expozitia va cuprinde si o sectiune dedicata fotografilor romani, iar vernisajul va avea loc in prezenta lui Scott Gray, presedintele Organizatiei Mondiale de Fotografie (World Photography Awards) care va vorbit despre competia de anul acesta si despre inscrierile din 2013.

SWPA 2012 la Carturesti
SWPA 2012 la Carturesti

 

10 COMENTARII

  1. UPDATE 15 Mai: Concursul s-a incheiat. Avem si o surpriza: toti cei 17 fotografi care s-au inscris pana acum (trimitand email la adresa de mai sus), vor primi invitatii din partea Sony Romania pentru a participa la vernisaj! Felicitari!

Comments are closed.