BenQ lanseaza in Romania doua modele de proiectoare Short Throw, BenQ MS616ST si MX618ST. Acestea pot reda imagini 2D sau 3D si sunt ideale pentru incaperi de mici dimensiuni, acasa, la birou sau in studio. Cu o luminozitate de 2500 / 2800 de Lumeni si contrast nativ 13.000:1, noile modele redau imagini mari, clare, cu un nivel ridicat al constrastului chiar si in incaperile care, datorita dimensiunilor, nu puteau acomoda un proiector pana acum.

Ambele proiectoare vor fi disponibile in Romania la preturi incepand cu 2.100 de lei.

BenQ MX618ST
BenQ MX618ST

Noile modele de proiectoare BenQ incorporeaza tehnologia SmartEco ce asigura un consum de energie redus cu pana la 70% si o durata de viata a lampii de 6.500 de ore –  in modul SmartEco, acestea pot fi utilizate pentru o perioada de 5 ani, perioada calculata la un regim de funcyionare de 5 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, 52 de saptamani pe an. Modul SmartEco ajusteaza automat puterea lampii in functie de continutul proiectat pentru maximizarea economiei de energie si, in acelasi timp, pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitate folosind minimum de energie necesara.

Modelele BenQ MS616ST și MX618ST proiecteaza imagini cu o diagonala de pana la 7,6 metri, la rezoluţtie nativa SVGA (800×600), respectiv XGA (1024×768). Ambele modele sunt echipate cu un amplificator audio prin intermediul caruia semnalul audio poate fi redat din smartphone sau MP3 player direct în difuzorul de 10W al proiectorului, chiar si cand proiectorul este an modul Stand By.

Proiectoarele detecteazăa automat semnalul 3D din orice sursa, inclusiv HDMI 1.4a, si beneficiaza de functiile USB Reader si USB Display care ofera posibilitatea de a proiecta prin simpla conectare USB „plug&play”. Ambele modele au o greutate de 2,75 kg si meniu in limba romana.

 

Lasă un răspuns