Marti, 25 octombrie la ora 18:30, are loc vernisajul expozitiei de fotografie “Biodiversitate in Romania si Balcani” a lui Doru Panaitescu, fotograf pasionat de tot ce inseamna natura si activitate in exterior. Aceasta expozitie este prima in noul magazin F64 Studio din Bucuresti, Bd. Unirii nr 45! Intrarea este libera!

Expozitia va reuni 200 de planse cu fotografii ale pasarilor si animalelor din Delta Dunarii si partea romaneasca a Balcanilor. Proiectul face parte din campania initiata anul trecut de Petrom, “Redescopera Romania”. Fotografiile realizate de Doru Panaitescu indeamna la sensibilizarea opiniei publice asupra biodiversitatii din Delta Dunarii si a spatiului romanesc al Balcanilor, a cunoasterii si protejarii speciilor de pasari si animale din aceste zone!

Dupa expunerea expozitiei in cadrul zonei special amenajate de la F64 Studio, expozitia se va muta si in alte orase din tara: Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova, Brasov, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Sibiu, Drobeta Turnu Severin si apoi din nou la Bucuresti, in toamna lui 2012.

Expozitie foto - Doru Panaitescu
Expozitie foto - Doru Panaitescu