Black Friday la Photosetup
Black Friday la Photosetup

Vineri este Black Friday si iata ca nici nu am inceput bine saptamana si deja am primit inca un comunicat referitor la ziua cu cele mai mari reduceri si promotii din an: 23 noiembrie, Black Friday (sau „Vinerea Neagra”). Anuntul zilei de astazi este despre Photosetup.ro, un magazin relansat anul acesta si care ofera o gama extinsa de produse.

Relansat la inceputul acestui an, magazinul Photosetup.ro va participa anul acesta la mult asteptatul eveniment oferind discount-uri generoase la aproape toate categoriile de produse. Reprezentantii companiei au anuntat astazi printr-un comunicat principalele categorii de produse la care se vor aplica reducerile de Black Friday, vineri. La accesorii foto reducerile vor fi cuprinse intre 20 si 40% (ajungand chiar si pana la 60-70% la anumite produse). Accesoriile foto includ produse din categoriile: genti foto, rucsacuri foto, trepiede foto, filtre si accesorii de studio. Mai mult decat atat, transportul comenzilor va fi gratuit!

Aceste reduceri se vor aplica, bineinteles, brandurilor comercializate de ei, inclusiv la trepiedele Manfrotto, gentile Kata si filtrele B+W. Astfel, daca iti doresti o geanta foto noua, un rucsac sau un trepied Manfrotto de Black Friday vei putea beneficia de reduceri importante la aceste branduri.

La Photosetup reducerile vor incepe Vineri la ora 00.00 si se vor incheia duminica la orele 23:59.

Despre reducerile de Black Friday, Valeria Galea, director de Marketing la Photosetup a precizat:

Estimam ca accesoriile foto de tipul genti/rucsacuri foto, trepiede foto, filtre foto, precum si accesoriile de studio, vor avea discount-uri cuprinse intre 20-40%, mergand chiar si pana la 60%-70%,  la unele produse. La produsele la care nu vom putea acorda discount-uri foarte mari, vom oferi clientilor in compensatie, cadouri generoase. Recomand clientilor sa analizeze cu atentie produsele din site-ul nostru deoarece, cadourile vor fi specificate la fiecare produs, acolo unde va fi cazul.

Pentru mai multe detalii despre modul in care se fac pregatirile pentru Black Friday la Photosetup vizitati articolul de pe site-ul lor.

Vezi si: Lista magazinelor care participa la Black Friday 2012 si principalele reduceri.

UPDATECe aparate foto sa urmaresti de Black Friday!

Lasă un răspuns