Canon Japonia a listat pe site modelul Canon 5D Mark II in categoria aparatelor iesite din fabricatie (end of life). Un model lansat in anul 2008, Canon 5D Mark II a fost primul DSLR al companiei care putea inregistra filme in format Full HD si care a revolutionat piata aparatelor foto DSLR datorita performantelor sale si a functiei de filmare, care i-a adus faima chiar si pe platourile de filmare din industria cinematografica. Modelul a fost inlocuit de Canon 5D Mark III lansat in luna Martie a acestui an.

In Romania inca mai puteti gasi in stoc Canon 5D Mark II in varianta body (pret actualizat) sau kit cu obiectivul 24-105mm f/4 aici.

Lista aparatelor Canon iesite din fabricatie se gaseste aici (tradusa cu Google).

Canon 50mm f/2.8 STM montat pe Canon 5D Mark II
Canon 40mm f/2.8 STM montat pe Canon 5D Mark II

8 COMENTARII

  1. Un adevarat titan, a tinut piept concurentei ani de zile. E aparatul care la vremea lansarii lui chiar era o inovatie, ceva de luat in seama, nu ca acum, un ISO mare mai curat si un AF mai rapid (toate astea la un pret dublu).

  2. Daca e scos din 26/12/2012, cum de inca se gaseste nou in magazine?

    • scoaterea din fabricatie nu inseamna si epuizarea stocurilor produse pana atunci. daca la inchiderea productiei aveau stocuri in toata lumea de 10.000 de unitati, pana acestea se termina, le gasesti in magazine noi … simplu 🙂

Comments are closed.