Sarbatori Fericite!
Sarbatori Fericite!

Pentru ca maine mergem sa impodobim bradul si apoi trebuie sa sarbatorim Craciunul asa cum se cuvine, ne-am gandit sa incheiam activitatea editoriala inainte de Craciun intr-o nota optimista. Astfel, vom inlocui celebra „felicitare de Craciun” cu un filmulet timelapse, pentru ca tot v-am obisnuit cu o selectie a celor mai reusite astfel de secvente video pe parcursul intregului an.

Filmul de mai jos reprezinta o animatie timelapse creeata de fotograful Colin Mika in Noiembrie 2012. Include imagini din Vancouver, Toronto, Quebec, Montreal si Londra iar secventele statice care compun animatia au fost inregistrate cu un DSLR Canon 5D Mark II si obiectivul Canon 50mm f/2.5 Macro. Desi „lumea vazuta printr-un glob de zapada” nu este un proiect romanesc, credem ca se potriveste foarte bine in contextul sarbatorilor de iarna. Daca stiti un proiect asemanator realizat in Romania, ne-ar face placere sa aflam detalii despre el. Cu siguranta si orasele din Romania, decorate de sarbatori, ar fi mai mult decat fotogenice intr-o astfel de animatie timelapse!

Asadar, nu ne mai ramane decat sa va uram Sarbatori Fericite si … fotografii excelente de Craciun!

Sarbatori Fericite!
Sarbatori Fericite!

4 COMENTARII

  1. Frumos.In general imi plac Time-lapsurile.Dar eu totusi prefer o fotografie cu un brad sau de exemplu cu natura de iarna pt felicitari de Craciun.Fiindca este mai festiv decat un clip cu accelaratia vietii in orase mari.Ce sa faci,gusturile sunt diferite.
    Multumim pentru urari,si va doresc si eu,pentru toti membri clubului foto un Craciun fericit si un an nou mai bogat,ca acesta a fost.LA MULTI ANI,2013!

Comments are closed.