UPDATE: Am extras castigatorul concursului! Detalii aici!

Cum ar fi ca vara aceasta sa te bucuri mai mult de vacanta, sa fotografiezi mai mult, sa filmezi secvente video fara a avea grija spatiului de stocare? Sau sa beneficiezi de cea mai noua tehnologie si sa fii sigur ca poti filma la rezolutii 4K/2K fara intreruperi? Cel mai performant card SDHC/SDXC este acum de pana la 9 ori mai rapid decat cardurile clasice Class 10 si ofera viteze de scriere de pana la 80MB/s si citire pana la 90MB/s!

Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash
Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash

Cu o capacitate de stocare de pana la 256GB, cardurile Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash permit inregistrarea clipurilor 4K / 2K la calitate maxima dar si secvente video Full HD 1080p fie ca sunt inregistrate cu o camera video performanta, sau un aparat DSLR sau de ultima generatie. Cei care prefera sa inregistreze fotografii vor descoperi in noile carduri Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash un partener de incredere, datorita fiabilitatii lor, a spatiului mare de stocare si a vitezei de scriere foarte bune, care permite inregistrarea cadrelor in rafala si stocarea unui numar foarte mare de fotografii.

Cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash respecta cele mai noi standarde emise de SD Association – Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3 – care garanteaza o viteza minima de scriere de 30MB/s si o latime de banda suficienta pentru inregistrarea si vizionarea de pe card a secventelor video 4K2K fara intreruperi. Puteti inregistra astfel secvente video Full HD (1080p), ultra HD (2160p), 3D si 4K2K dar pot fi folosite cu succes si in emisiile live, pentru inregistrari ale unor evenimente live sau pentru a fotografia evenimente sportive, utilizand rafala fara intreruperi.

Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash
Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash

Vara aceasta asigura-te ca fotografiile si secventele video pe care le inregistrezi in calatoriile tale sunt stocate in siguranta! Rezistent la socuri si intemperii dar si la temperaturi de pana la 85º C, cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash este alegerea ideala pentru utilizatorii care isi doresc performanta, fie ca fotografiaza sau filmeaza la rezolutii mari. Este un card performant si fiabil, care se adreseaza deopotriva fotografilor profesionisti si celor entuziasti. In plus, cardul beneficiaza de garantie pe viata si suport tehnic gratuit din partea Kingston.

De ce cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash?

 • Este ideal pentru fotografii si filmari 4K / 2K, oferind spatiu suficient de stocare si viteze mari de scriere/citire
 • Este de pana la opt ori mai rapid la scriere si pana la 9 ori mai rapid la citire decat cardurile clasice Class 10
 • Viteza de scriere de pana la 80MB/s si citire pana la 90MB/s
 • Disponibil in variante cu o capacitate de pana la 256GB pentru filmari de lunga durata sau mii de cadre foto inregistrate
 • Compatibilitate cu toate aparatele cu slot SDHC / SDXC
 • Functioneaza pana la temperaturi intre 85º C si -25º C
 • Garantie Lifetime si suport tehnic gratuit

CONCURS: Castiga un card Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3

Va aceasta ai ocazia de a castiga cel mai performant car SD Kingston, participand la concursul organizat de Clubul Foto si Kingston . Tot ce trebuie sa faci este sa lasi in comentarii un link catre cea mai reusita fotografie a ta dintr-o calatorie si vei participa automat la tragerea la sorti pentru castigarea unui card Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 de 64GB!

 • Perioada concursului: 10-17 Iulie 2015
 • Anuntarea castigatorului: 20 iulie 2015
 • Inscriere in concurs: lasa un comentariu mai jos cu un link catre o fotografie de-a ta din vacanta.
 • Premiul se acorda prin tragere la sorti

Atentie: in cazul fotografiilor postate pe Facebook, acestea trebuie sa fie Publice, pentru a putea fi vazute de catre organizatori!

Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash
Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash

Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3

Mai multe detalii despre cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-i U3 gasiti in fisa tehnica de aici sau pe siteul producatorului.

Specificatii tehnice pe scurt:

Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3
Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3

182 COMENTARII

 1. Draguta si generoasa idee, mi-ar placea ca tocmai la aniversarea zilei mele de nastere sa primesc un asa frumos cadou!!

Leave a Reply