Saptamana trecuta am derulat un concurs ‘fulger’ aici, la Clubul Foto, in urma caruia un cititor norocos a avut ocazia de a castiga cel mai performant card SD Kingston la ora actuala, modelul Kingston SD 64GB UHS-I U3 Flash. Acum a sosit momentul sa vedem cine este castigatorul!

Dupa ce am centralizat si validat lista cu inscrieri, am aflat ca peste 290 dintre voi v-ati inscris si ne-ati trimis linkuri valide cu fotografiile voastre de vacanta. Un numar mare de participanti si un singur card Kingston SD 64GB UHS-I U3 Flash, care va ajunge in urma tragerii la sorti, la cel mai norocos participant!

Pentru a simplifica lucrurile iata acum inregistrarea video a extragerii pe care am efectuat-o cu ajutorul siteului Random.org:

 

Asadar, castigatorul este dl. Raifura Cristian! Felicitari! Vara aceasta dl. Cristian va putea stoca fotografiile din vacanta pe cel mai performant card SD de la Kingston, care va ajunge la castigator trimis din partea reprezentantilor Kingston in Romania.

 

Despre cardul Kingston SD USH-I 64GB Flash

Cu o capacitate de stocare de pana la 256GB, cardurile Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash permit inregistrarea clipurilor 4K / 2K la calitate maxima dar si secvente video Full HD 1080p fie ca sunt inregistrate cu o camera video performanta, sau un aparat DSLR sau Mirrorless de ultima generatie. Cei care prefera sa inregistreze fotografii vor descoperi in noile carduri Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash un partener de incredere, datorita fiabilitatii lor, a spatiului mare de stocare si a vitezei de scriere foarte bune, care permite inregistrarea cadrelor in rafala si stocarea unui numar foarte mare de fotografii.

Cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash respecta cele mai noi standarde emise de SD Association – Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3 – care garanteaza o viteza minima de scriere de 30MB/s si o latime de banda suficienta pentru inregistrarea si vizionarea de pe card a secventelor video 4K2K fara intreruperi. Puteti inregistra astfel secvente video Full HD (1080p), ultra HD (2160p), 3D si 4K2K dar pot fi folosite cu succes si in emisiile live, pentru inregistrari ale unor evenimente live sau pentru a fotografia evenimente sportive, utilizand rafala fara intreruperi.

Vara aceasta asigura-te ca fotografiile si secventele video pe care le inregistrezi in calatoriile tale sunt stocate in siguranta! Rezistent la socuri si intemperii dar si la temperaturi de pana la 85º C, cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash este alegerea ideala pentru utilizatorii care isi doresc performanta, fie ca fotografiaza sau filmeaza la rezolutii mari. Este un card performant si fiabil, care se adreseaza deopotriva fotografilor profesionisti si celor entuziasti. In plus, cardul beneficiaza de garantie pe viata si suport tehnic gratuit din partea Kingston.

De ce cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash?

  • Este ideal pentru fotografii si filmari 4K / 2K, oferind spatiu suficient de stocare si viteze mari de scriere/citire
  • Este de pana la opt ori mai rapid la scriere si pana la 9 ori mai rapid la citire decat cardurile clasice Class 10
  • Viteza de scriere de pana la 80MB/s si citire pana la 90MB/s
  • Disponibil in variante cu o capacitate de pana la 256GB pentru filmari de lunga durata sau mii de cadre foto inregistrate
  • Compatibilitate cu toate aparatele cu slot SDHC / SDXC
  • Functioneaza pana la temperaturi intre 85º C si -25º C
  • Garantie Lifetime si suport tehnic gratuit
Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash
Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash

2 COMENTARII

Lasă un răspuns