Concursul foto aniversar
Concursul foto aniversar

Astazi este 3 August si a venit momentul sa anuntam castigatorii concursului foto aniversar. Dupa cum deja bine stiti, in luna iulie am implinit doi ani de prezenta on-line si am organizat un concurs foto cu tema aniversara. Inainte de a prezenta castigatorii, trebuie sa le multumim celor peste 700 de fotografi care au acceptat provocarea noastra si au participat la concurs. Astazi vom vedea care este cea mai reusita fotografie realizata de cititorii blogului nostru in ultimul an!

Asadar, fara sa va mai tinem prea mult in suspans, sa vedem care sunt cei doi castigatori, dar nu inainte de a multumi celor doi sponsori pentru premiile oferite castigatorilor: Phototour si Think Thank Photo Romania.

Marele Premiu

Premiul este format din: geanta foto Think Tank Retrospective 2, un loc in tabara de fotografie din Valea Cernei si DVD-ul „Himalaya in sase Feluri„.

Fotografia "Rasarit Magic In Rarau" de Sorin Untu
Fotografia „Rasarit Magic In Rarau” de Sorin Untu

Fotografia lui Sorin a atras atentia juriului atat prin calitatea tehnica dar mai ales datorita momentului inedit pe care l-a surprins. Astfel, Sorin castiga Marele Premiu al concursului nostru si va participa alaturi de Mihai Moiceanu si echipa Phototour la tabara de fotografie din Valea Cernei care incepe pe 7 August. Felicitari Sorin si asteptam sa te intorci cu fotografii cat mai reusite din Valea Cernei!

Premiul de Popularitate

Premiul pentru cea mai apreciata fotografie prin vot public este format din: toc foto Think Tank Digital Holster V2.0 si DVD-ul „Himalaya in sase Feluri„.

Fotografia "Lacul Fantoma - Zaton" de Doandesi Carmen Luciana
Fotografia „Lacul Fantoma – Zaton” de Doandesi Carmen Luciana

Aceasta fotografie a reusit sa adune cel mai mare numar de „voturi” in timpul desfasurarii concursului si astfel castiga Premiul de Popularitate. Felicitari! Este o fotografie care are avantajul unui punct de statie bun, dar care ar putea fi imbunatatita din punct de vedere tehnic. Totodata, momentul in care a fost surprinsa fotografia nu este cel mai bine ales.

Astfel se incheie si ce-a de-a XII-a editie a concursului foto organizat de Clubul Foto. Felicitari tuturor participantilor si va asteptam si la urmatoarele editii ale concursului nostru! Peste ceteva zile lansam un nou concurs foto, asadar pregatiti-va de pe acum aparatele de fotografiat! 🙂

 

13 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi mai corect ca posibilitatea de a vota o fotografie sa existe din momentul in care nu mai e posibila trimiterea de noi fotografii. Altfel fotografiile trimise mai devreme au sanse mai mari de a fi votate. In plus, atunci cand poti vedea toate fotografiile din concurs, votezi altfel, ai alti termeni de comparatie si scala valorica.

    • Si eu am crezut la fel, ca trebuie sa cersesc voturi, ca doar asa poti castiga si am facut-o, recunosc. Insa la final un juriu format cel mai probabil din fotografi au ales poza mea, poza care a cumulat 207 voturi fata de alta poza care nu apare ca si castigatoare (de altfel frumoasa), ce a cumulat 900 voturi. Asadar dovada ca nu conteaza cand inscriem poza, cate likuri, cate zile are in fata….. Sa spunem ca likurile ar conta la premiul publicului.

  2. Sunt de acord cu ideea lui Robert de a oferi participantilor sanse egale de a primi voturi…Este adevarat, de altfel, ca nu este frumos si benefic sa te trezesti tarziu, insa nu degeaba exista o luna la dispozitie…In alta oridine de idei, voiam sa initiez o propunere, daca nu e cu suparare…ca la fiecare finzalizare a unui concurs, pe langa premiile acordate de sponsori si Premiul de Popularitate, sa existe, asa cum a existat si la concursul aniversar de 1 an, si o mini ierarhie, a celor mai bune…10 poze, sa spunem. Ne-am simti si noi, cei mici si entuziasti…”bagati in seama”. Este doar un just saying…dar ar fi frumos cu adevarat!

Lasă un răspuns