Iata ca a sosit si momentul mult asteptat! Trebuie sa anuntam castigatorii concursului de fotografie organizat in luna August, aici la Clubul Foto. Editia lunii August a fost primul concurs de fotografie la care voi, cei care v-ati inscris, ati avut posibilitatea sa alegeti singuri premiul dorit, din produsele aflate in magazinul sponsorului nostru, F64 Studio. Credem ca a fost o experienta interesanta, atat pentru voi dar si pentru noi ca organizatori!

Va asteptam si la concursul lunii Septembrie
A inceput concursul lunii Septembrie

Numarul record de participanti la concursul „Estival” si cele peste 900 de fotografii inscrise, ne-a impulsionat sa mergem mai departe si sa organizam acest concurs si in luna Septembrie. De data aceasta avem un premiu mai mare, care ajunge acum la 500 de Ron! Va asteptam sa participati si la concursul lunii Septembrie si sa va alegeti premiul dorit! Detalii si inscrieri aici!

Numarul mare de fotografii inscrise a facut ca jurizarea sa fie foarte dificila. O multime de fotografii interesante si foarte multe moduri de a interpreta si de a surprinde „Atmosfera Estivala” putem spune ca a dat batai de cap juriului. Totusi, pana la urma, exista un castigator! Sa vedem cine este Marele Castigator si ce premiu si-a ales!

Marele Premiu:

Fotografie de Mihai Petre
Fotografie de Mihai Petre

Fotografia lui Mihai Petre este o imagine care reuseste sa surprinda vacanta asa cum este ea: ca o aventura (in care pornesti fara sa privesti inapoi) vesela (prin alegerea culorilor, chiar daca personajelor nu li se vede fata).  Am cautat o imagine optimista, care sa se diferentieze de celalte si care sa nu foloseasca cliseele traditionale pentru a reprezenta vacanta si atmosfera estivala.

Mihai si-a ales ca premiu un obiectiv Nikkor AF-s 70-200 f/2.8 dar, deoarece valoarea sa depaseste pragul de 350 de Ron oferit de sponsorul nostru conform regulamentului, Mihai va primi un voucher in valoare de 350 de Ron pe care il poate folosi pentru a achiztiona acest obiectiv sau orice alt produs din magazinul F64 Studio! Felicitari Mihai!

Premiul Publicului: Voucher in valoare de 100 Ron pentru cumparaturi din magazinul F64 Studio

O Noua Zi... de Rus Adina
O Noua Zi... de Rus Adina

Fotografia lui  a reusit sa stranga cele mai multe voturi in perioada de desfasurare a concursului. Rus Adina castiga Premiul de Popularitate si primeste din partea noastra un  voucher de 100Ron pentru urmatoarea sa comanda de pe site-ul www.f64.ro !

Din pacate, se pare ca anumiti concurenti au incercat sa fraudeze sistemul de vot chiar si pentru a castiga un voucher in valoarea de 100 de Ron. Acesta este motivul pentru care fotografia de pe primul loc, ca numar de voturi, a trebuit sa fie descalificata. Premiul Publicului a revenit, astfel, concurentei aflata pe pozitia a doua, Rus Adina.

Concursul lunii August, in cifre:

  • 936 de fotografii inscrise, de la tot atatia participanti
  • 31 de zile – perioada de inscrieri si votul public
  • aproape 29.771 de voturi inregistrate in total
  • peste 300.000 de vizualizari ale fotografiilor inscrise in concurs
  • peste 120 de mentinui pe bloguri / alte publicatii online ale partenerilor dar si ale participantilor
  • peste 7000 de like-uri pe Facebook
  • 1990 de “share-uri” pe Facebook si peste 800 de comentarii

Multumim sponsorului si tuturor partenerilor media care au facut acest concurs posibil! 🙂

Alte fotografii din selectia finala:

Alte fotografii care ne-au atras atentia, in ordine aleatoare (click pe imagini pentru detalii). Acestea fiind spuse va lasam in compania fotografiilor si va invitam sa participati si la concursul lunii Septembrie, in care va puteti alege (din nou) premiul! Detalii si inscrieri aici.

Intre Doua Valuri de Adrian Zainescu
Intre Doua Valuri de Adrian Zainescu
Fara Titlu de Moroianu Eduard
Fara Titlu de Moroianu Eduard
Rasarit de Kiss Adam
Rasarit de Kiss Adam
Vacanta De Vara de Iordache Laurentiu
Vacanta De Vara de Iordache Laurentiu
The End Of July de Tomsa Marta
The End Of July de Tomsa Marta

Multumim tuturor participantilor si felicitari castigatorilor! Puteti vedea fotografiile participante aici. Va asteptam si la urmatoarele editii ale concursului. Tema lunii Septembrie este „Back to Work, Back to School … Back to Life!”. Click aici pentru detalii si inscrieri.

 

8 COMENTARII

  1. da, tipic romanesc, dupa cele castigatoare , apar cele sugestive, tehnice, etc. personal , Moroianu Eduard si Kiss Adam meritau detasat. da ` de, asta e concursul. io m-am operat de pus in concursurile de pe situ asta.

Comments are closed.