Concurs foto: Fotografia de eveniment
Fotografia de eveniment

Tocmai s-a incheiat al XVII-lea concurs foto organizat de noi, aici, la Clubul Foto. Luna trecuta am avut pentru voi o provocare aparte: am cautat cea mai reusita fotografie de eveniment. In urma lansarii acestui concurs, 300 de fotografi au acceptat provocarea noastra si s-au inscris in concurs pentru a castiga o imprimanta foto Epson L800. Acum a sosit momentul sa aflam castigatorul.

Dupa cateva zile de deliberari, juriul a decis:

Castigatorul concursului „Fotografia de Eveniment” – Ardelean Adelin

Fotografia lui Adelin Ardelean s-a evidentiat datorita ideeii originale dar si abordarii deosebite, inedita pentru o astfel de fotografie. Adelin primeste din partea EPSON Romania o imprimanta foto Epson L800 impreuna cu un set de consumabile. Felicitari!

Citeste si: Impresii despre Epson L800

Spring Is Here! Let's Celebrate! © Ardelean Adelin
Spring Is Here! Let’s Celebrate!
© Ardelean Adelin

Despre EPSON L800

Epson L800 este o imprimanta foto cu o singura functie, echipata cu sase recipiente individuale de cerneala, originale Epson, de cate 70 ml fiecare, pentru reincarcarea cartuselor – negru, cyan, magenta, galben, light cyan si light magenta. Fiecare astfel de set de cerneala cerneala permite printarea a pana la 1.800 de fotografii de 10 × 15 cm, de inalta calitate, oferind un cost foarte scazut per fotografie de doar 0.15 RON.

Epson L800
Epson L800

Utilizatorii pot lista fotografii de inalta calitate, fara chenar, pana la dimensiunea A4 si pot lista direct pe CD-uri si DVD-uri printabile, obtinand culori realiste si durabile. Listarea fotografiilor poate fi realizata rapid si eficient, o fotografie de 10 x 15 cm putand fi  tiparita in numai 12 secunde. Sistemul inovator ITS care sta la baza imprimantei este garantia reducerii costurilor de tiparire si a celor operationale, facand imprimanta ideal pentru utilizatorii cu nevoi de listare mari si medii, precum fotografii de evenimente.

Alte fotografii care s-au evidentiat

Si de aceasta data am avut un numar mare de fotografii reusite care au aprins dezbateri intense in perioada de jurizare. Iata acum o selectie cu imaginile care s-au evidentiat in short-list, afisate acum in ordine aleatoare:

© Sabou Horia
© Sabou Horia
Propunere De Viata © Lupan Razvan
Propunere De Viata
© Lupan Razvan
© Barbulescu Marius
© Barbulescu Marius
Dansul Ursilor © Zoltan Hermann Kuti
Dansul Ursilor
© Zoltan Hermann Kuti
Love Story © Joita Lucian
Love Story
© Joita Lucian
Love © Barko Gabriela
Love
© Barko Gabriela
© Lipovan Cristian
© Lipovan Cristian
The Long Road Of Marriage © Petrisor Adrian
The Long Road Of Marriage
© Petrisor Adrian
Armin Only © Mihaiu Auras
Armin Only
© Mihaiu Auras
O Zi Speciala © Dobrin Alin
O Zi Speciala
© Dobrin Alin

Felicitari tuturor participantilor!

Va invitam sa ne urmariti in continuare, pentru ca in curand lansam un nou concurs foto, cu un premiu surpriza!

5 COMENTARII

Comments are closed.