Clubul Foto pe iPad
Clubul Foto pe iPad

Incepand de astazi, cititorii revistei on-line Clubul Foto pot descarca gratuit aplicatia pentru dispozitive mobile iPad si iPhone, prin simpla accesare a adresei m.ClubulFoto.com din browserul telefonului sau tabletei.

Astfel, Clubul Foto devine prima revista de fotografie din Romania care ofera posibilitatea utilizatorilor de a citi articolele in timp real, pe un dispozitiv mobil cu o aplicatie dedicata si de a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul tehnicii si tehnologiei foto-video!

Cum puteti utiliza aplicatia?  

Pentru a utiliza versiunea pentru iPad/iPhone, este suficient sa accesati adresa m.ClubulFoto.com din browserul Safari si sa urmati instructiunile de pe ecran. In maxim 10 secunde aplicatia este instalata! 🙂

Aplicatia este compatibila cu orice versiune iPad si iPhone si cu dispozitivele cu sistem de operare Android.

Astfel, incepand de astazi, venim in intampinarea celor peste 3000 de utilizatorii care ne citesc lunar de pe dispozitive mobile, oferindu-le o versiune gratuita, usor de descarcat si instalat a revistei Clubul Foto, special adaptata pentru dispozitivele mobile. Pentru cei care nu detin un dispozitiv cu sistem de operare iOS sau Android, simpla accesare a adresei ClubulFoto.com in browserul dispozitivului va duce la afisarea unei versiuni speciale pentru afisarea pe ecranul telefoanelor mobile.

Acesta este modul nostru de a va multumi pentru ca sunteti alaturi de noi, chiar si de pe dispozitive mobile! 🙂

Clubul Foto: Acum si pe dispozitive mobile!
Clubul Foto: Acum si pe dispozitive mobile!
Interfata revistei Clubul Foto pe iPad
Interfata revistei Clubul Foto pe iPad

4 COMENTARII

Lasă un răspuns