Concurs PhotoTour
Concurs PhotoTour

Concursul Best of PhotoTOUR aduce in fata pasionatilor de fotografie, o serie de imagini realizate de-a lungul timpului de participantii la workshop-uri le si photototour-urile  organizate de Mihai Moiceanu.

Fotografii de portret, peisaj, natura, reportaj si wildlife, imagini din cele mai frumoase locuri ale Romaniei, dar si din Patagonia, Nepal sau Alpi asteapta sa fie expuse in Bistro de l’Arte din Brasov.

Va revine voua, cei care iubiti fotografia, sarcina de a desemna prin vot cele mai bune 35 de fotografii inscrise in concurs. Imaginile alese de voi vor constitui expozitia Best of PhotoTOUR.

Va invitam sa  „rasfoiti” albumul concursului si sa votati fotografiile care va plac in mod deosebit. Fotografiile sunt inscrise in doua sectiuni: incepatori si avansati. Votati-va favoritele la fiecare dintre acestea.

Cele mai votate 8 fotografii de la sectiunea incepatori si cele mai votate 27 fotografii de la sectiunea avansati vor alcatui expozitia Best of PhotoTOUR gazduita in luna noiembrie de Bistro de l’Arte din Brasov.

Autorii celor 35 de imagini vor primi din partea Agentiei PhotoTOUR printul lucrarii, pe canvas de cea mai buna calitate, montat pe sasiu, la dimensiunea de 35×55 cm.

Etapa de votare se desfasoara in perioada 1-15 octombrie.
Votul se incheie luni, 15 octombrie, ora 12.00

Juriul, format din echipa PhotoTOUR, va nominaliza 5 fotografii pentru titlul  „Best of PhotoTOUR”. Nominalizarile vor fi facute publice pe site-ul www.phototour.ro , miercuri, 17 octombrie 2012. Dintre acestea, juriul va desemna cea mai buna fotografie din concurs, careia ii va acorda marele premiu: Trofeul Best of PhotoTOUR.

Castigatorul trofeului va fi anuntat in cadrul evenimentului de vernisare a expozitiei, care va avea loc in data de 9 noiembrie 2012, la Bistro de l’Arte Brasov.

Pentru a vedea fotografiile inscrise in concurs si pentru a vota click aici.