Nikon P7700, S01,  S800 si L610, patru dintre cele mai noi compacte Nikon lansate vara aceasta au ajuns si pe rafturile magazinelor din Romania. Pentru ca am fost alaturi de ele la lansarea de la Vama Veche si ne-au impresionat in mod placut prin dimensiuni, caracteristici si functionalitati, va semnalam astazi ofertele si preturile la care le puteti gasi incepand din aceasta luna pe rafturile principalilor retaileri din Romania.

Puteti citi primele impresii despre aparate in articolul de aici. Voi reveni cu amanunte dupa ce le voi testa.

Nikon Coolpix P7700
Nikon Coolpix P7700

Nikon P7700 este noul varf de gama in categoria compactelor Nikon si vine cu o serie de imbunatatiri fata de modelul precedent, P7100. Printre acestea, cea mai evidenta noutate este obiectivul cu luminozitate f/2-4 si zoom optic 7,1x, alaturi de noul senzor CMOS BSI (cu iluminare din spate). P7700 este un model complet nou, mai robust si de dimensiuni mai mari decat predecesorul sau. L-am vazut in Vama, l-am „butonat”, mi-a placut. Acesta este aparatul pe care l-as alege acum daca ar fi sa imi cumpar un compact Nikon.

Nikon P7700 in Romania:

Nikon Coolpix S800c
Nikon Coolpix S800c

Primul aparat foto compact Nikon cu sistem de operare Android, Coolpix S01 poate fi cea mai buna solutie pentru cei care apreciaza flexibilitatea oferita de celebrul sistem de operare dar nu sunt multumiti de performantele camerelor foto integrate in telefoanele inteligente actuale. Principalele atuuri fata de un smartphone? Senzorul CMOS BSI de 16 megapixeli, procesorul de imagine EXPEED 2 si obiectivul cu zoom optic 10X !

Nikon S800c in Romania:

Nikon Coolpix S01
Nikon Coolpix S01

Cel mai mic si mai compact aparat foto din gama Coolpix, este in ciuda dimensiunilor liliputane „un Nikon” in adevaratul sens al cuvantului. Incape in orice geanta (sau poseta), poate fi agatat ca si breloc la chei sau purtat ca accesoriu vestimentar :), dar inregistreaza fotografii la 10 Megapixeli, filme MPEG 4 si are un obiectiv cu zoom optic 3x. Imaginile si filmele sunt salvate in memoria interna cu o capacitate de 8GB.

Nikon S01 in Romania:

Nikon Coolpix L610
Nikon Coolpix L610

Un aparat compact cu zoom optic 14x, senzor CMOS de 16 megapixeli si inregistrare video Full HD, Nikon L610 poate fi partenerul ideal pentru excursii, drumetii sau pentru un picnic  in aer liber. Usor de folosit, cu 19 scene presetate si un mod auto-inteligent, Nikon L610 poate fi prietenul ideal al intregii familii. Pentru o autonomie crescuta si pentru a nu avea grija acumulatorului care trebuie reincarcat, L610 functioneaza cu baterii AA, care se gasesc cam peste tot.

Nikon L610 in Romania:

„Colectia de toamna” la compacte Nikon include si modelul Nikon S6400, pe care inca nu l-am gasit in ofertele magazinelor online din Romania.

1 COMENTARIU

  1. Nikon P7700, interesant aparat, dar eu am impresia ca, Canon G12 si Fujii X10 (daca nu conteaza display-ul mobil), sunt mai friendly cu utilizatorul, ca meniu, soft, functii etc, le-am vazut si butonat la cunoscuti si ma pot juca oricand cu ele. Nikon a avut mereu un meniu mai incalcit. Daca puneau un senzor de dimensiunile celui din Sony RX100 sau Canon G1X era si mai interesant, pana atunci rivalii cam iau fata. Sper ca nu a pastrat tot meniul lui P7000, aparat pe care l-am butonat la cineva care-l folosea ca backup la evenimente. Ma rog, doar o opinie personala, ma bucur insa ca incet incet cei care vor un compact de calitate au de unde alege, si ca pret si ca dotari si calitate.

Comments are closed.