Primavara s-a instalat, asadar a sosit momentul sa va anunt un nou concurs foto. Asa cum v-ati obisnuit deja, ASUS organizeaza doua concursuri foto pe an, pentru posesorii de smartphones ASUS ZenFone. Editia de primavara tocmai a inceput, iar tema este una cat se poate de haioasa, dar si dificila, in acelasi timp: cautam cele mai reusite fotografii cu animale de companie. Caini, pisici, hamsteri, testoase, iepuri etc, surprinsi toti cu telefonul mobil, evident. Da, stiu, si eu m-am mirat un pic cand am aflat tema, recunosc. Am spus „cautam” pentru ca, alaturi de Bogdan Petre, Radu Dumitru si Vlad Eftenie fac si eu parte din juriu, pentru a patra oara.

Asadar, va invit sa trimiteti cele mai reusite fotografii cu animale surprinse cu un smartphone ZenFone. E o tema usoara, la prima vedere, dar care ridica multe provocari. Dar eu zic ca merita: premiul cel mare este un smartphone de top ASUS ZenFone 5 ZE620KL, iar premiile 2 si trei cate un ASUS ZenFone 5 Lite ZC600KL si respectiv un ASUS ZenFone Max Plus (M1). In plus, sunt si 26 de premii secundare, constand in acumulatori externi ASUS, compatibili cu orice telefon.

ASUS ZenFone 5
ASUS ZenFone 5

Inscriere in concurs si data limita de participare:

Puteti inscrie maxim 3 fotografii (care sa respecte tema concursului si care sa fie realizate cu un smartphone ASUS, indiferent de model) pana pe 8 Mai, ora 23:59 inclusiv.

Regulamentul complet si pagina de inscriere se afla aici.

Despre premii:

ASUS ZenFone 5 ZE620KL ZenFone 5 este un smartphone care pune accentul pe fotografie. Este, totodata, primul smartphone disponibil la nivel global echipat cu platforma mobila Qualcomm Snapdragon 636, ce ofera un raspuns fluid, performante optimizate si care pune accentul pe AI (Artificial Inteligence) pentru a gestiona taskurile de zi cu zi. ZenFone 5 are un sistem inteligent de camere duale ce se adapteaza si invata, captand fotografii perfecte de fiecare data.

ASUS ZenFone 5 Lite ZC600KL este alegerea perfecta pentru iubitorii de fotografie care vor sa iasa in evidenta. Telefonul are o camera foto principala de inalta rezolutie – 20MP in fata, 16MP in spate – si pentru prima data, cate o camera secundara cu unghi larg de 120°, atat pe spate, cat si pe fata. Asta inseamna fotografii cu unghi de cuprindere mare, de la peisaje si panorame impresionante si pana la selfi-uri in care incap toti prietenii. 

ASUS ZenFone 5 Lite
ASUS ZenFone 5 Lite

ASUS ZenFone Max Plus (M1) este un smartphone al carui punct forte este autonomia. Da, ati citit bine: ZenFone Max Plus are un acumulator de 5000mAh si se lauda cu o autonomie ce depaseste 2 zile de functionare. Perfect pentru aventuri lungi, fara acces la curent, la munte sau la mare.

Eu ma bucur ca ASUS continua traditia concursurilor foto pentru utilizatorii smartphone-urilor lor si ca isi cresc o comunitate frumoasa in jurul ideii de „imagine”, provocand periodic utilizatorii la noi „aventuri fotografie”. Chiar ieri vorbeam cu cineva despre asta si am ajuns amandoi la concluzia ca ar fi frumos ca si alte branduri sa aiba campanii similare, in care sa implice direct comunitatea. 

La final, va las cu o fotografie mai veche facuta de mine, care sa va inspire: 🙂

Inspiratie pentru noul concurs foto ASUS, de la o ... rozatoare!
Inspiratie pentru noul concurs foto ASUS, de la o … rozatoare!