Vesti bune in mijlocul verii: ASUS cauta cele mai reusite fotografii de vacanta realizate cu un smartphone din gama ZenFone. Intre 11 si 31 August compania organizeaza un concurs foto pe Facebook si, la sfarsit, ofera trei premii pentru cele mai reusite fotografii de vacanta realizate cu un telefon ZenFone: un smartphone ZenFone Zoom, un cort montan Trim Focus sau un geamantan Samsonite. O alta veste buna este ca eu voi face parte din juriu, asadar va trebui sa aleg cele mai reusite 10 fotografii care vor intra in etapa de jurizare finala!

Concurs foto pentru utilizatorii smartphoneurilor ASUS ZenFone
Concurs foto pentru utilizatorii smartphoneurilor ASUS ZenFone

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa inscri intre una si trei fotografii realizate in vacanta, in aplicatia de concurs de pe Facebook. Cei care nu au cont de Facebook se pot inscrie aici.

Regulamentul il poti citi pe pagina ASUS dar, pe scurt, imaginile trebuie iti apartina (logic!) si sa fie realizate in vacanta, indiferent de subiect sau tema aleasa. Asadar, poti inscrie in concurs instantanee urbane, peisaje, portrete, fotografii cu activitati la munte sau la mare, singura conditie fiind sa fie surprinse in calatoriile tale. Imaginile nu trebuie sa fie prelucrate. Le poti micsora, dar trebuie sa pastrezi fotografiile initiale (la rezolutia originala) pentru validare, daca te afli printre castigatori. Imaginile se inscriu pe pagina de Facebook ASUS, iar fotografiile care aduna mai mult de 10 like-uri intra automat in etapa de jurizare.

La finalul concursului, eu si inca patru bloggeri si fotografi ne vom ocupa de jurizare, realizand un TOP 10 al fotografiilor cele mai reusite, clasament in baza caruia se vor stabili castigatorii premiilor despre care v-am spus mai sus (clasament care nu tine cont de numarul de like-uri stranse pe Facebook).

Premiile concursului: locul 1 – un smartphone ASUS ZenFone Zoom, locul 2 – un cort montan Trimm Focus (3-4 persoane) și locul 3 – un geamantan Samsonite American Tourister Air Force 1 de 66cm.

ASUS ZenFone Zoom
ASUS ZenFone Zoom

ASUS ZenFone

Castigatorul premiului I al concursului foto va primi un telefon ASUS ZenFone Zoom, smartphone cu Android si procesor Quad Core Intel ATOM si spatiu de stocare suficient pentru toate fotografiile tale – 64GB.

Caracteristica principala o reprezinta camera foto cu zoom optic 3x, a carui obiectiv integreaza un bloc optic cu 10 elemente (realizat de specialistii de la Hoya, Japonia) dar si un sistem de stabilizare optica a imaginii. Astfel ASUS a reusit sa lanseze cel mai subtire smartphone cu camera foto cu zoom optic de pe piata, un telefon excelent pentru cei pasionati de calatorii si fotografii reusite. Camera foto are un senzor de 13Mpx si vine cu blitz Real Tone dual-LED, iar smartphoneul are un acumulator de 3.000mhA, pentru o autonomie suficienta chiar si in conditii de utilizare intensa (inclusiv foto-video).

Acestea fiind zise, va urez succes si spor la fotografiat!