Concurs foto: Fotografia de Eveniment
Concurs foto: Fotografia de Eveniment

In luna martie, revista on-line Clubul Foto si EPSON Romania va propun un concurs de fotografie inedit! Cautam fotograful care sa realizeze cea mai reusita fotografie de eveniment, pe care sa il premiam cu o imprimanta foto profesionala cu cartuse de cereneala de mare capacitate, Epson L800.

Surprinde atmosfera unui eveniment unic, de la aniversarea unei zile de nastere pana la un moment special din timpul unei nunti de vis. Sunt mii de momente si tot atatea subiecte pe care poti sa le imprimi pentru posteritate cu o fotografie inspirata. Observa, declanseaza si inscrie-te la concurs. Ai sansa de a castiga premiul cel mare!  Subiectul si modul in care surprinzi fotografia este la alegerea ta, dar imaginea trebuie sa se incadreze in tema concursului.

INSCRIE-TE ACUM!

Calendarul desfasurarii concursului:

  • 18 martie – 8 aprilie: Inscrierea fotogafiilor
  • 9 – 13 aprilie: Jurizare
  • 14 aprilie: Anuntarea castigatorului.

Premiul:

Fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu, va fi premiata cu o imprimanta foto EPSON L800, oferita de catre Epson Romania.

Epson L800 este o imprimanta foto cu o singura functie, echipata cu sase recipiente individuale de cerneala, originale Epson, de cate 70 ml fiecare, pentru reincarcarea cartuselor – negru, cyan, magenta, galben, light cyan si light magenta. Fiecare astfel de set de cerneala cerneala  permite printarea a pana la 1.800 de fotografii de 10 × 15 cm, de inalta calitate, oferind un cost foarte scazut per fotografie de doar 0.15 RON. Utilizatorii pot lista fotografii de inalta calitate, fara chenar, pana la dimensiunea A4 si pot lista direct pe CD-uri si DVD-uri printabile, obtinand culori realiste si durabile. Listarea fotografiilor poate fi realizata rapid si eficient, o fotografie de 10 x 15 cm putand fi  tiparita in numai 12 secunde. Sistemul inovator ITS care sta la baza imprimantei este garantia reducerii costurilor de tiparire si a celor operationale, facand imprimanta ideal pentru utilizatorii cu nevoi de listare mari si medii, precum fotografii de evenimente.

Premiul concursului foto
Premiul concursului foto

Organizatori:

Concursul este organizat de revista on-line Clubul Foto si sponsorizat de Epson Romania.
Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina concursului, www.ClubulFoto.com/concurs/

Parteneri media:

Fotografa.ro, Foto4All.ro, Comunitatefoto.ro, Photolife.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, 4Arte.ro si eFoto.ro.

Succes tuturor!

Concurs foto: Fotografia de eveniment
Concurs foto: Fotografia de eveniment

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.