Komunomo anunta lansarea concursului “Foto-fericire”, organizat in colaborare cu F64. Concursul se desfasoara in perioada 29 martie – 12 aprilie, iar tema acestuia este: oameni fericiti.

Concurs foto Komonumo
Concurs foto Komonumo

Pentru participare, trebuie sa incarci o imagine in care sunt… oameni fericiti! Nu conteaza cine sunt acestia: tu cu prietenii tai, familia, necunoscuti. De tinut minte: fiecare participant poate sa inscrie o singura fotografie in concurs! “Foto-fericire” este deschis oricarui fotograf, indiferent de nivelul de experienta sau de echipamentul foto utilizat.

Castigatorii vor fi alesi prin vot: oamenii care vad fotografiile participante isi pot alege favoritele, prin manifestarea de emotii. Imaginile care inregistreaza cel mai mare numar de emotii pana pe 12 aprilie, ora 23:59, sunt declarate castigatoare.

Iata premiile puse la bataie:

  • Locul I: Voucher F64 in valoare de 1000 €
  • Locul II: Voucher F64 in valoare de 700 €
  • Locul III: Voucher F64 in valoare de 300 €

Concursul se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo. Pentru a afla mai multe detalii si pentru participare, click aici!

Acum, cateva cuvinte despre organizator: Komunomo este o platforma online dezvoltata in Romania, care isi propune sa ii ajute pe utilizatorii sai sa ajunga rapid la informatii relevante. Astfel, platforma a fost construita in jurul ideii de comunitati – o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Pe Komunomo exista deja o comunitate dedicata fotografiei. Te invit sa o explorezi!

Succes la concurs!

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.