Winter Air Sports
Winter Air Sports

Winter Air Sports editia a IV-a 21-27 Feb – concurs foto, adrenalina si distractie

Deja este o traditie ca in fiecare an in luna februarie, la Sinaia la cota 2000 Bucegi sa aiba loc festivalul de sporturi extreme aeriene,  editia a IV-a a WINTER AIR-SPORTS 2011!

In timpul festivalului va veti putea delecta cu concursuri si demonstratii extreme de zbor cu parapanta, de snowkite si speedfly. Succesul va fi asigurat de invitatii speciali, sportivi de renume mondial, care vor impresiona publicul cu evolutiile si acrobatiile lor deosebite.

Chiar daca nu esti practicant al acestor sporturi extreme, nu trebuie sa ratezi vinul fiert sau povestile la care ne vom intinde in timp ce ne adapostim de frig in Cabana Miorita, dar mai ales nu trebuie sa ratezi.

Concurs foto!

Concursul Foto este sponsorizat de catre F64, si se va desfasura intre 21 si 27 Februarie la Winter Air Sports 2011 pe platoul de la Cota 2000 Sinaia.

Premiile:

Locul I – cupon valoric 600 RON

Locul II – cupon valoric 400 RON

Locul III – cupon valoric 200 RON

Mentiuni3x cupon valoric 100 RON

In plus, fotografiile castigatoare vor fi afisate si in revista FotoClass !

Cupoanele sunt valabile timp de 12 luni de la data emiterii si pot fi folosite pentru a achizitina (platind partial sau total) produse de pe site-ul sau direct din showroom-ul F64 Studio.

Pentru mai multe detalii privind concursul accesati siteul F64.

Dupa cum am promis, nu va mai tinem pe jar si revenim cu detalii privind