Noua serie 390 Manfrotto, foarte apreciata in randul DSLR entry si middle level!

Manfrotto 390
Manfrotto 390

Prin lansarea noi serii 390 la inceputul acestui an, Manfrotto a inregistrat un adevarat succes in randul posesorilor aparate foto DSLR entry si middle level, acoperind piata trepiedelor foto si pe acest segment de utilizatori, dominat pana acum de catre producatorii asiatici.

Seria 390 de la Manfrotto ofera cateva kituri complete de trepied cu cap si husa de transport incluse, preturile de piata fiind extrem de accesibile.
Acest lucru a si atras de fapt multi utilizatori de DSLR entry si middle-level cu obiective tip ‘’all around’’ , normal sau zoom in categoria 70-300mm, deoarece kit-urile din aceasta serie ofera stabilitate si confort maxim in utilizare, pentru astfel de obiective uzuale,  in randul pasionatilor de fotografie.

Din aceasta noua serie, se remarca  kit-ul 393-H (link catre : ) recomandat pe piata la un pret de 350 Lei si kit-ul 394-H cu un pret recomandat de 400 Lei (preturile contin TVA).

Spre deosebire de alti producatori asiatici din acest segment, pe langa garantia calitatii oferita de Manfrotto, se adauga garantia de 2 ani precum si service si piese de schimb pe o perioada nedeterminata.

1 COMENTARIU

  1. Mi-am comandat si eu unul, kit-ul 393-h. A venit acum 2 zile pachetul.
    Sunt multumit dupa o prima runda de teste, am pus pe el un d90 cu obiecti de 105. S-a prezentat exceptional de bine, sa vedem si cand o sa-l duc in alte zone si conditii meteo.

Lasă un răspuns