Concurs foto: Peisaje de vis
Concurs foto: Peisaje de vis

Vrei sa iti vezi imaginile rulând in autobuzele din Bucuresti si sa câstigi o super geanta foto cu compartiment si pentru laptop? In perioada 14 ianuarie-04 februarie 2014, Photosetup si FOTO4all te invita la concurs!

Dupa o incursiune in cotidianul urban, cu strazile si cladirile sale, cu geometriile si contrastele specifice, cu prezenta umana aproape nelipsita, echipa Simeze pe Roti ne propune de aceasta data o evadare in natura, printr-un nou concurs, a carui tematica este fotografia de natura: “Peisaje de vis”.

Fotografia de natura, desi poate parea usoara la o prima vedere, implica mai mult decat a merge intr-un loc frumos si a apasa pe buton. Da, de cele mai multe ori natura iti ofera tot timpul ceva si nu iti cere inapoi decât un pic de respect. Da, subiectele bune se pot gasi peste tot, lumina vine si ea mai devreme sau mai târziu, compozitia se poate exersa, dar conexiunea cu locul respectiv si descoperirea spiritului sau e un pas mai greu de facut, necesita timp/rabdare, intelegere, uneori chiar frica iar succesul final este proportional cu gradul in care suntem sau nu dispusi  sa ne deschidem sufletul catre locul fotografiat.

Arata lumii pe unde te-ai aventurat cu aparatul tau foto si inscrie-te in concursul „Peisaje de vis”, din cadrul proiectului cultural Simeze pe Roti, in perioada 14 ianuarie-04 februarie 2014.
Surprinde spiritul locurilor si succesul tau este garantat!

Cum participi?

  1. Imortalizezi 5 peisaje de vis de oriunde din lume
  2. Cumperi oricare dintre ebook-urile despre fotografie disponibile pe www.bibliotecafoto.ro
  3. Inscrii cele 5 imagini pe site-ul de concurs

Ce castigi?

Promovare si expunere prin clipuri personalizate ce vor rula in reteaua RATB si marele premiu, o geanta foto Kata KT A34U, plus card de Membership cu discounturi permanente de la Photosetup.

Concursul va fi jurizat de Andrei Baciu, Dorin Bofan, Dan Dinu si de un membru al echipei Photosetup, sponsorul principal al concursului din luna ianuarie.

Concurs foto: Peisaje de vis
Concurs foto: Peisaje de vis

2 COMENTARII

Lasă un răspuns