Sony Romania lanseaza concursul  “12 efecte creative”. Puteti castiga cea mai subtire si mai usoara camera foto ultra-zoom din lume, Cyber-shot WX100. Concursul se desfasoara in perioada 12 iunie – 22 iulie pe pagina de Facebook SonyRomania.

Mecanismul concursului este simplu si scoate in evidenta varietatea de efecte creative care pot fi aplicate direct din camera tuturor fotografiilor. Modelul Cyber-shot WX100 dispune de 12 “Picture Effects” prin care utilizatorii isi pot exersa creativitatea, precum Pictura HDR, Monocrom cu tonuri bogate, Miniatura, Aparat foto de jucarie, Culoare intensa, Partial color, Soft High-key, Acuarela, Ilustratie.

Cu doar 17,5 mm grosime, Cyber-shot WX100 este cea mai mica si usoara camera din lume care ofera zoom optic 10X. Este un partener ideal in calatorii, dispunand de o serie intreaga de posibilitati de fotografiere, de la cadre cu unghi larg pana la cadre apropiate detaliate. Utilizatorii pot capta intr-un mod simplu orice, de la fotografii panoramice la prim-planuri detaliate, sau chiar clipuri video Full HD 1080i. Sony WX100 costa 1049 lei si se gaseste aici.

Sony WX100
Sony WX100

Lasă un răspuns