Compania Zeiss a anuntat lansarea unui concurs de fotografie global, in asociere cu World Photography Organisation, pentru fotografii din toate tarile, indiferent de echipamentul foto utilizat. Concursul se desfasoara ca parte din Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de fotografie globala, iar inscrierile se pot face pana pe 5 Februarie 2016.

ZEISS Photography Award "Seeing Beyond - Meaningful Places"
ZEISS Photography Award „Seeing Beyond – Meaningful Places”

Premiile? Zeiss va oferi un singur premiu, care va consta in obiective Zeiss alese de castigator, in valoare de maxim 15.000 de Euro si ocazia de a participa la festivitatea de premiere a concursului, organizata la Londra, in Aprilie 2016.

Tema concursului este „Seeing beyond – Meaningful places”, iar fotografii pot inscrie intre 3 si 10 imagini care sa corespunda temei, alaturi de o scurta descriere a cadrelor, pe platforma WorldPhoto.org.

Concursul este deschis oricarui fotograf, indiferent de nivel sau de echipamentul foto utilizat, iar evaluarea inscrierilor si alegerea castigatorului se va face exclusiv in baza seriilor de fotografii incarcate in platforma de concurs.

Aflat la prima editie, concursul provoaca fotografii de pretutindeni sa surprinda in mod creativ locatii unice, in imagini care sa spuna o „poveste”. Fotografiile pot surprinde locuri cunoscute sau nu, dar sunt acceptate si interpetari personale, inedite, ale temei. Scopul acestui concurs este de a oferi fotografilor un mod de a-si dezvolta creativitatea, prin abordari diferite, originale, ale temei propuse.

Compania Zeiss afirma ca aceasta este doar prima editie a concursului lor de fotografie, asa ca ne putem astepta ca in anii urmatori concursul sa evolueze.

 

1 COMENTARIU

  1. Uau! Foarte tare. Ma bucur enorm de incurajarea creativitatii. Felicitari si la mai mare ! 😀

Comments are closed.