A trecut ceva de cand nu am mai publicat aici, la Clubul Foto, videoclipuri timelapse. Totusi, saptamana aceasta, mi-a atras atentia videoclipul timelapse inregistrat in Maroc de fotograful Kamil Piechowiak. Videoclip care se bucura de peste 48.000 de vizualizari pana acum, in doar doua saptamani de la publicarea lui online. Originar din Polonia, Kamil a cutreierat Marocul timp de trei saptamani, inregistrand cadre pentru videoclipul intitulat „The Third Eye. A Blinding Moroccan Experience”.

Maroc
Maroc

Din pietele aglomerate ale orasului Marrakech si pana in satele linistite, cu locuinte din piatra aflate la poalele muntelui Atlas, de-a lungul Desertului Sahara si printre dunele de la Erg Chigaga, videoclipul lui Kamil prezinta o lume colorata, diferita de cea cu care suntem noi obisnuiti zi de zi.

Pentru a inregistra cadrele ce comun acest videoclip, Kamil a fotografiat cu body-uri Canon 5D Mark III si Canon 7D, cu lentile Canon L si a beneficiat de sprijinul accesoriilor video de la DitoGear (Modulo, Evolution si Omni Head).

Va las acum sa „savurati” videoclipul. in Full Screen si cu sonor. Asa cum trebuie, pentru atmosfera. Enjoy!

Iar acum cateva imagini de „making of”:

Making of
Making of
Making of
Making of
Making of
Making of
Making of
Making of