Concursul lunii August
Concursul lunii August

Participa la primul concurs de fotografie in care TU iti alegi premiul! Tema concursului lunii August este “Atmosfera Estivala”. Asteptam sa te inscri si sa iti alegi premiul in perioada 1-31 August!

In luna August, revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun un alt fel de concurs de fotografie! Este un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, dintre cele peste 30.000 de produse disponibile pe site-ul sponsorului!

Tema lunii August este “Estival”. Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisajul, luminile orasului, expuneri lungi, fotografia de strada, apus vs. rasarit, expuneri lungi, imagini nocturne, instantanee de vacanta etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa. Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului https://www.clubulfoto.com/concurs/

O alta noutate este actualizarea platformei pe care se desfasoara concursul, acum avand un design modificat si functionalitati noi, special proiectate pentru voi, cei care veti participa la concurs!

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, polarizeaza si zambeste, fotografiaza si surprinde-ne cu imaginile tale estivale!

Calendarul desfasurarii concursului:
– 1-31 August: Inscrierea lucrarilor si votul publicului ( www.ClubulFoto.com/concurs/ )
– 1 – 15 Septembrie: Jurizarea
– 15 Septembrie: Anuntarea castigatorilor.

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac! Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine? 🙂

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Organizatori:
Revista on-line Clubul Foto si F64 Studio.

Juriul:
Juriul este format din reprezentantii revistei on-line Clubul Foto si F64 studio

Parteneri media:
Fotografa.ro, Metropotam.ro, LumeBuna.ro, AlexMazilu.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, 4Arte.ro, SoFresh.ro, LumenStudio.ro, Photolife.ro, ArtBoom.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro, Banda Foto si Kanvas.ro

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina concursului, www.ClubulFoto.com/concurs/

 

Concursul lunii August
Concursul lunii August

6 COMENTARII

Comments are closed.