Concursul foto cu tema "Traditii si Obiceiuri"
Concursul foto cu tema "Traditii si Obiceiuri"

Daca toamna si-a intrat in drepturi si ne apropiem cu pasi repezi de luna cadourilor, am pregatit pentru voi un nou concurs foto! Tema este “Traditii si Obiceiuri”! Asteptam inscrierile voastre in perioada 3 Noiembrie – 15 Decembrie! De Craciun, premiul dorit de tine poate fi al tau!

Revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun un alt fel de concurs de fotografie! Este un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din o varietate de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio !

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: portretul, foto-reportajul, instantanee, peisaje, fotografie de strada etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa!

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului https://www.clubulfoto.com/concurs/

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, experimenteaza si surprinde traditii si obiceiuri desprinse din povesti!

Calendarul desfasurarii concursului:
– 3 Noiembrie – 15 Decembrie: inscrierea lucrarilor si votul public (https://www.clubulfoto.com/concurs/)
– 15 – 20 Decembrie: Jurizare
– 21 Decembrie: Afisarea castigatorilor

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac! Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Organizatori:
Concursul este organizat de revista on-line Clubul Foto si F64 Studio. Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre dl. Dan Dinu,  fotograf profesionist. ( www.dandinu.net | www.photolife.ro )

Parteneri media:
Photolife.ro, Fotografa.ro, Metropotam.ro, LumeBuna.ro, Photosharp.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, AlexMazilu.ro, 4Arte.ro, ArtBoom.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro,  SoFresh.ro, Comunitatefoto.ro, BandaFoto.ro si Kanvas.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorIslanda – videoproiectie la Timisoara
Articolul urmatorCanon EOS C300
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns