Compania Dji a lansat recent o noua drona, de data aceasta destinata exclusiv utilizatorilr entuziasti, cu un pret mai redus decat variantele Profesional si Advanced disponibile deja pe piata si o serie de specificatii tehnice mai modeste.

Dji Phantom 3 „Standard”, asa cum este denumita, este capabila sa inregistreze secvente video la rezolutie ‘2.7K’ (2704 x 1520) cu 30 de cadre pe secunda sau fotografii de maxim 12 megapixeli, gratie camerei foto atasata. Vine cu o telecomanda modificata (similara celei de la Phantom 2+), ce permite atasarea unui smartphone si vizualizarea in timp real, prin Wifi, a imaginilor inregistrate prin obiectivul camerei de la bordul dronei. Are o autonomie de aproximativ 25 de minute si functii de control similare modelului Phantom 3 care se gaseste deja pe piata.

Dji Phantom 3 Standard remote
Dji Phantom 3 Standard remote

Camera foto atasata dronei are un senzor CMOS 1/2.3″ ce ofera o rezolutie efectiva de 12 megapixeli si care utilizeaza sensibilitati ISO din intervalul 100-3200 (auto) in timpul filmarii, dar maxim ISO 1600 pentru fotografii. Sunt disponibile mai multe moduri de fotografiere, inclusiv inregistrarea imaginilor in rafala cu pana la 7 cadre pe secunda, iar secventele video sunt inregistrate in format Full HD 1080 cu pana la 60fps sau 2,7K cu maxim 30fps.

Noua drona Dji Phantom 3 Standard va fi disponibila comercial incepand cu aceasta luna la un pret de aproximativ 700 Euro.

Dji Phantom 3 Standard
Dji Phantom 3 Standard
Dji Phantom 3 Standard
Dji Phantom 3 Standard

1 COMENTARIU

Comments are closed.