Delta Dunarii
Delta Dunarii

In aceasta primavara, PhotoTOUR  sarbatoreste 4 ani de la primul tur foto organizat in Delta Dunarii. Cu aceasta ocazie lansam doua concursuri adresate iubitorilor de natura, in special de delta.

1.  „Delta Dunarii in imagini”

Concurs de fotografie adresat tuturor celor care de-a lungul celor 4 ani ne-au insotit in phototour-urile din Delta Dunarii.

Cum functioneaza? Daca ai fost alaturi de noi in Delta Dunarii si ai realizat fotografii de care esti mandru, incarca fotografia ta preferata pe peretele paginii noastre de facebook. Invita-ti prietenii sa te voteze si poti fi premiat. Fotografia care aduna cel mai mare numar de voturi, exprimate in LIKE-uri, va castiga o sapca de vara, marca Jackwolfskin, oferita de Sport Virus.

2.  „Delta Dunarii in cuvinte”

Concurs adresat prietenilor paginii noastre de facebook,  iubitori de delta, fotografie si frumos.

Cum functioneaza?  Pe pagina de facebook PhotoTOUR veti gasi un album intitulat „Delta Dunarii in cuvinte”. Albumul contine 3 fotografii realizate in timpul phototour-urilor noastre. Va invitam sa alegeti o fotografie care va inspira cel mai mult si sa ne spuneti, printr-un comentariu, ce inseamna Delta Dunarii pentru voi. Comentariul castigator va fi ales de echipa PhotoTOUR si va primi un premiu constand in cartea „10 destinatii fotografice din Romania”, autor Mihai Moiceanu.

Concursurile se desfasoara in perioada 26 martie-29 aprilie.

Conditiile de participare si regulamentul complet al concursurilor le gasiti aici