Manfrotto 293A4
La teste cu Manfrotto 293A4

Manfrotto lanseaza doua noi kit-uri de trepiede din seria mid- level: 293A4 cu cap 3Way si 293A4 cu cap bila 494RC2. Asadar, nu puteam rata ocazia sa vi le prezint, fiind vorba de brandul pe care ma bazez de fiecare data atunci cand fotografiez de pe trepied. Iar atunci cand tii la echipamentul tau foto, trebuie sa ai un trepied pe care sa te poti baza. Marturie stau fotografiile mele cu expuneri lungi, realizate de pe un Manfrotto. 🙂

Cele doua kit-uri complete pot sustine un DSLR cu un obiectiv zoom de pana la 300mm, oferind stabilitate maxima, fara vibratii la focale lungi si prezinta multe din atuurile gamei “pro” de la Manfrotto. Sunt compacte, au o greutate redusa si sunt foarte versatile. Poti face cam orice tip de fotografie doresti. Chiar si macro, cu coloana intoarsa invers.

Care sunt diferentele si ce sa alegi? Intre cele doua kituri singura diferenta este capul de trepied: Kitul cu cap bila il recomand pentru fotografia de actiune sau de sport, acolo unde repozitionarea aparatului intr-un timp cat mai scurt poate face diferenta dintre o poza si o fotografie.

Kit-ul cu 293A4 cap 3Way este mai util acolo unde ai nevoie de o pozitionare mai precisa a aparatului: fotografie de arhitectura, peisaj, foto panoramica etc. Asadar, mare atentie cand iti alegi trepiedul, in functie situatiile in care urmeaza sa il folosesti!

Surpriza este ca cele doua kit-uri de mai sus le puteti achizitiona cu un discount de 24%, la pretul de doar 497 de lei, pana la 31 mai 2012. Le puteti achizitiona doar de aici (nu se gasesc in alte magazine in aceasta configuratie si la acest pret!). Cred ca este cel mai accesibil kit Manfrotto din gama mid-level de pana acum!

Va las mai jos cu filmuletul pe care l-am inregistrat cu ocazia testului lui Manfrotto 294 A4 (fratele „putin mai mare” al modelului 293A4 – care poate suporta pana la 5Kg de echipament in loc de 4… in rest fiind la fel):

 

Lasă un răspuns