Epson Romania a lansat in aceasta seara noua imprimanta L1800. Astfel, compania extinde gama de imprimante foto cu sistem integrat de recipiente de cerneala (ITS/CISS) cu primul model capabil sa tipareasca imagini A3+. Epson L1800 este o imprimanta foto care se adreseaza in primul rand fotografilor profesionisti care au nevoie de o solutie de tiparire rapida dar cu costuri cat mai reduse. Epson L1800 este disponibila in Romania incepand cu aceasta luna la F64, la un pret de aproximativ 3.000 de lei (vezi pret actualizat aici).

Epson L1800
Epson L1800

Epson L1800 continua seria imprimantelor foto Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneala, acelasi sistem pe care l-am intalnit pentru prima data atasat modelului Epson L800 (1.299 lei), despre care am publicat acum aproape doi ani review-ul de aici.

Principalul atuu al modelului Epson L800 este costul redus per print, aspect cu care se lauda si „fratele sau mai mare”, Epson L1800, lansat astazi. Noua imprimanta A3+ este capabila sa tipareasca pana la 1500 de fotografii color sau 4.700 de documente cu un singur set de recipiente de cerneala, mentinand in acelasi timp costurile de print la un nivel minim. Solutia ITS de la Epson este o alternativa la sistemele de alimentare cu cerneala dezvoltate de catre terti, fiind mai fiabila, integrata direct in imprimanta, pentru a elimina murdaria sau operatiunile complicate asociate cu sistemele clasice.

Fata de alte imprimante A3+, Epson L1800 se lauda si cu dimensiunile sale compacte, fiind usor de integrat in orice mediu, fie acasa sau la birou. Poate tiparii pe medii diverse si in dimensiuni variate, de la 10×15 pana la A3+, iar capul de printare cu tehnologie Micro Piezo asigura o tiparire de calitate, cu precizie. In ceea ce priveste garantia, Epson L1800 beneficiaza de 12 luni de garantie sau 30.000 de printuri.

Epson L1800
Epson L1800

Epson L1800 este o imprimanta foto care se adreseaza in primul rand fotografiilor profesionisti, dar care poate fi folosita cu succes si de catre agentiile de publicitate sau companiile mici si medii. Este o imprimanta care se preteaza pentru printuri foto color si care a aparut ca o evolutie fireasca a modelului L800, care s-a bucurat de un succes enorm, cel putin in viziunea Epson. Conform cifrelor oficiale, Epson L800 s-a vandut in peste 1400 de unitati in cei aproape doi ani care au trecut din momentul lansarii, in Romania.

Epson L1800 este o imprimanta foto profesionala, care se adreseaza in primul rand fotografilor care executa un volum mare de printuri lunar. Pentru acestia, sistemul integrat de cartuse de mare capacitate este cea mai buna solutie pentrua beneficia de costuri de tiparire cat mai mici si un volum cat mai mare de fotografii listate. Avantajele unui sistem cu cartuse de cerneala de capacitate mare, originale Epson este dat chiar de garantia calitatii producatorului japonez si de fiabilitatea foarte mare a intregului sistem. Folosind consumabilele originale Epson, care acum au devenit foarte accesibile si ofera costuri de printare extrem de scazute cu noul sistem de pe L800, veti avea garantia unui print de calitate, de fiecare data.

Epson L1800 este disponibila in Romania incepand cu aceasta luna la F64, la un pret de aproximativ 3.000 de lei. Click aici pentru pretul actualizat.

In momentul in care scriu aceste randuri, langa mine noul Epson L1800 tipareste o imagine A3 absolut superba. Asta inseamna ca avem noua imprimanta in teste si voi reveni cu un review detaliat in urmatoarele zile!

Epson L1800 – Specificatii tehnice pe scurt:

  • Imprimanta foto A3+
  • Cap de printare cu tehnologie Micro Piezo
  • Imprimare rapida A3+ pe hartie foto
  • Alimentare cu cerneala in sistem ITS integrat, cu 6 recipiente a cate 70ml fiecare
  • Tiparire rapida: un print A3 in 191 secunde sau pana la 15ppm documente alb-negru/color
  • Garantie 1 an / 30.000 printuri

 

5 COMENTARII

  1. Popescu Mario-Cezar Da, stiu. Am sa vorbesc maine oricum cu cineva de la Epson si il voi intreba si asta. Ca sa clarificam.

  2. Stiu, e corect 12 luni deoarece capul Micro Piezzo nu are o rezistenta sporita la mai mult de 35 de mii de printuri, daca va uitati pe alte forumuri din strainatate majoritatea se plang de capul de printare care le da batai de cap dupa o anumita perioada. Mentionez ca detin un L800 si dupa 1 an jumate se cunoaste uzura.

Comments are closed.